Coco-Mat wollen topper

Kamelia

Het van oorsprong Griekse en duurzame lifestyle merk COCO-MAT, dat gespecialiseerd is in natuurlijke (slaap)producten lanceert vandaag haar 100% wollen ‘topper’-matras Kamelia. Het met de hand gemaakte topper is de perfecte aanvulling op een gewoon matras en zorgt voor directe ontspanning van het lichaam.

WOL-TAS-TISCH!
De Kamelia topper bestaat uit 100% virgin wol dat als eigenschap heeft het eigen lichaamstemperatuur te reguleren. Zo houdt de Kamelia het lichaam warm in de winter en juist koel in de zomer. Verder droogt wol snel op en heeft het een absorberende werking, waar door de topper zeer geschikt is voor de slaper die transpireert. De wol is gewonnen in Griekenland door het scheren van schapen, op een diervriendelijke manier. Daar mee helpt de Griekse boer bovendien haar schapen om van haar warme en zware vacht te ontdoen.

TOP TOP MATRAS
De vulling van het topper-matras bestaat uit kleine plukjes wol, waardoor het volume groot en luchtig blijft en de perfecte omhelzing van het lichaam geeft. De toppers van COCO-MAT ondersteunen de ‘lichte’ delen van het lichaam; zoals de vingers, enkels, knieholtes en de polsen. De topper bestaat uit een volledig biologisch katoenen hoes dat gevuld is met tien verschillende met wol bepakte compartimenten. Deze zorgen ervoor dat het materiaal zo goed mogelijk op haar plek blijft. Alle delen bestaan weer uit vijf vakken die allen voorzien zijn van een rits, waardoor je als consument zelf bij het materiaal kan. Het matras is op 40 graden wasbaar.

KAMELIA, DE VIERDE STAP – 4 LAYER BED
Met de lancering van dit topper-matras breidt COCO-MAT haar huidige collectie van matrassen uit, dat nu al bestaat uit zo’n vijf matrassen en twee topmatrassen en twee toppers (de wollen Kamelia en de met donzen veren gevulde Kyriaki). De toppers zijn ideaal als het ‘toetje’ en de laatste laag van het innovatieve 4-layer bedsysteem dat verder bestaat uit een bedmatras, een matras, een topmatras van natuurrubber. Vier verschillende type matrassen met unieke eigenschappen. Hiermee heeft COCO-MAT een bedsysteem gecreëerd dat de perfecte ondersteuning biedt aan het lichaam.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist