Coco-mat bedden

Het nieuwe slapen

Edward van Vliet ontwierp diverse nieuwe meubels voor COCO-MAT. Van 19 t/m 20 september zijn ze voor het eerst te zien tijdens de zesde editie van Inside Design Amsterdam. Het woonevenement met veel hedendaags design verwacht 10.000 bezoekers en vind plaats in het Lloyd Hotel in Amsterdam.Van bed tot meubel

Meer dan dertig hotelkamers worden tijdens Inside Design omgetoverd door ontwerpers en designmerken. In kamer 602 vind je de nieuwste ontwerpen uit de COCO-MAT collecties Alkistis, Zefyros en Phoenix. Art director Edward van Vliet toont zijn interpretatie van het nieuwe slapen en brengt in samenwerking met COCO-MAT een stijlvol concept voor consument én een totaaloplossing voor hotels.

Ecologisch verantwoord
Bij COCO-MAT staat een milieuvriendelijke productie en maatschappelijk ondernemen centraal. Het Grieks-Nederlands bedrijf draagt haar ‘Sleep on Nature' filosofie over een groot deel van de wereld uit en levert slaapcomfort van de hoogste kwaliteit. Ook voor Edward van Vliet is duurzaamheid een belangrijk thema. Van Vliet; "Ik denk dat duurzaamheid zich op meerdere manieren laat vertalen en het gebruik van natuurlijke materialen is hier een van. Ik streef er naar ontwerpen een bepaalde tijdloosheid mee te geven waardoor ze lang mee gaan. Het eindresultaat zou ik willen omschrijven als een aantal universele oerontwerpen gekoppeld aan tijdloze elegantie. Meubels die comfortabel zijn en dat ook uitstralen."

Professionele kwaliteit
COCO-MAT is al 20 jaar slaapspecialist en verwierf meerdere gerenommeerde Quality Awards. Het assortiment bestaat uit bedden en matrassen maar ook andere aanverwante producten zoals o.a. hoofdkussens, bedlinnen, houten meubels, (slaap)banken, badhanddoeken en klamboes. De hoge kwaliteit wordt ook door hotels onderschreven. In Nederland werkt COCO-MAT samen met diverse hotels waaronder Hotel l'Europe in Amsterdam, Hotel Stroom in Rotterdam en Blooming Hotel in Bergen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist