Carpe Diem boxspring

Marstrand

Voor wie zitcomfort in bed net zo belangrijk is als ligcomfort, heeft Carpe Diem haar model Marstrand voorzien van een traploos elektrisch instelbare lendensteun. Hiermee worden in iedere lichaamshouding de kritische plekken in de onderrug op juiste wijze ondersteund. Dit maakt niet alleen het slapen, maar ook TV kijken en lezen in bed uitermate comfortabel.Innovatie
De techniek van de traploos instelbare lendensteun is ook terug te vinden in de exclusiefste modellen van autofabrikanten. Carpe Diem vertaalde deze ontwikkeling als eerste beddenfabrikant naar haar boxsprings. Via de draadloze afstandsbediening kunnen alle functies van de Marstrand eenvoudig worden geregeld. Hiermee staat de Marstrand garant voor het perfecte zit- én slaapcomfort.

Ambachtelijke topkwaliteit uit Zweden
Het Zweedse merk Carpe Diem vervaardigt uitsluitend handgemaakte boxsprings, die zich onderscheiden in de toepassing van hoogwaardige, natuurlijke materialen en in design. Elke boxspring is standaard voorzien van een uniek, gepatenteerd drukverlagend veersysteem dat ieder lichaam optimaal ondersteunt, ongeacht gewicht, slaaphouding en lichaamsvormen. Door innovatieve techniek en verleidelijk design te combineren met ultiem comfort en een bewuste prijs-kwaliteitverhouding, streeft Carpe Diem in Scandinavië de gevestigde merken inmiddels ruimschoots voorbij. In Zweden is Carpe Diem de absolute nummer één in het exclusieve boxspringsegment. Ook in de Benelux is Carpe Diem hard op weg om nummer één te worden in het topsegment van de boxspringmarkt.

Wij tekenen ervoor!
Met een ruime keuze in maatvoering, stoffering en bedpoten, kan een Carpe Diem boxspring aan iedere individuele smaak en inrichting worden aangepast. Elke boxspring wordt door de maker persoonlijk gesigneerd. Boxsprings van het merk Carpe Diem worden in Nederland en België uitsluitend verkocht via een met zorg geselecteerd dealernetwerk van exclusieve slaapspeciaalzaken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Carpe Diem bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist