Carpe Diem Beds of Sweden

nieuw gepatenteerd veersysteem

Carpe Diem Beds of Sweden lanceert een gepatenteerd pocketveersysteem, CSP-systeem, in mei 2014. Dit is een nieuwe manier van ontwikkelen met betrekking tot het comfort van bedden en drukverlichting, en door middel van gepatenteerde technologie. Carpe Diem beds of Sweden combineert passie voor slaap en design met een voortreffelijk comfort en ambachtelijk handwerk.

Al vanaf het moment dat het bedrijf hun eerste bed produceerde, was de toonaangevende visie om bedden te produceren met maximale drukverlichting en comfort gecombineerd met een prachtig en luxe design. Het comfort dat de lichaamscontouren volgt, zorgt altijd voor de juiste rusthouding waardoor u goed slaapt en uitgerust en vol energie wakker wordt. Spieren, wervels en schijven zullen simpelweg de kans krijgen om ’s nachts te herstellen. Maar dit was niet eenvoudig. Het is geavanceerde technologie in natuurlijke vintage. Iets waar een van de oprichters en CEO van Carpe Diem Beds of Sweden Jörgen Thuresson zeer gepassioneerd over is.

Carpe Diem Beds CS pocket – zet een nieuwe standaard in slaapcomfort
In 2012 zijn we gaan werken aan de nieuwe generatie bedden. We hebben ons gefocust op de ontwikkeling van de contouren, comfort en drukverlichting, zegt Jörgen Thuresson die ook de bedenker van de nieuwe technologie is. Wij bieden onze klanten een luxe levensstijl door middel van het comfort van de slaap en we wilden daarbij een statement maken. Dit resulteerde in de CS-pocket. Ik heb een grote passie voor ons ambachtelijke handwerk en een oprechte passie voor het slaapcomfort en de technische mechanismen in elk bed dat we maken. Het betekent dat ik ongelooflijk trots ben op wat we doen en wat we onze klanten kunnen bieden in de vorm van zowel de slaap als de kwaliteit van leven, zegt Jörgen Thuresson.

Het gevoel van luxe, door ambachtelijke technologie . Onafhankelijke tests bevestigen verhoogde drukverlichting.
Carpe Diem Beds CS Pocket is gebouwd op een manier waarbij de afdeklaag van natuurlatex geïntegreerd wordt in de pocketveren. Hierdoor kunnen de veren onafhankelijker werken met het lichaam en rust de topmatras rechtstreek op de individuele veren. Het verschil, in vergelijking met traditioneel gebouwde bedden die latex, watten of paardenhaar op de veren gebruiken, is verbluffend. “We hebben niet alleen op ons eigen gevoel vertrouwd, maar hebben ook het Zweedse testinstituut Swerea (www.swerea.se) opdracht gegeven om het product grondig te testen. Bij het vergelijken van de oude en nieuwe generatie Carpe Diem bedden vonden zij een verbetering van de drukverlichting van wel 15% bij het geteste bed, model ‘Koster’.”

In de Benelux worden de belangen van Carpe Diem beds of Sweden behartigd door haar exclusief importeur: Haarhuis & Jansen Luxury Bedding. De importeur verteld enthousiast:” Vanaf het eerste moment dat wij Carpe Diem beds of Sweden introduceerden in de Benelux (2006) werd al snel duidelijk dat dit premium merk toonaangevend is. Door de keuze om alleen te werken met échte bedspecialisten en nooit concessies te doen in ligcomfort en kwaliteit groeide het merk in zeer korte tijd door tot marktleider in het topsegment. Nu, 8 jaar later, laat Carpe Diem wederom zien dat we qua technologie en ligcomfort ver vooruitlopen op alle andere boxspringmerken en daardoor zal de vraag alleen maar toenemen. Echter: We houden ons vast aan ons beleid dat we het merk alleen verkopen middels onze exclusieve dealers: De échte bedspecialisten”

Carpe Diem Beds of Sweden begon in 1995 met een visie van passie en werd al snel een succesvol bedrijf. Sinds augustus 2013 maakt Carpe Diem deel uit van de HildingAnders familie. Opgericht en gevestigd in Lysekil aan de Zweedse westkust wordt er gewerkt met de beste materialen en technische onderdelen gecombineerd met een modern desig. Dit kenmerkt alle producten. Carpe Diem Beds of Sweden leidt door passie, vakmanschap en lifestyle.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Carpe Diem bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist