Carpe Diem bedden

Opening store midden Nederland

Onlangs opende Truste Slaapcomfort een heuse Carpe Diem Store op de eerste verdieping van ons winkelpand. Dwaal gerust eens rond in dit paradijs van goed en gezond slapen. Carpe Diem-bedden worden in Zweden in een speciale fabriek gemaakt en kregen de namen mee van droomeilandjes voor de Zweedse kust. En dat merkt u!

Uniek in Midden Nederland
Vanaf nu in Amersfoort: Carpe Diem Store. 250 m 2 complete store-in-store bij Truste Slaapcomfort. In een bijzondere setting ontdekt u het complete assortiment bedden, matrassen en accessoires van deze veelzijdige Zweedse topfabrikant.

Voor ons is een bed handwerk
Voor de frames gebruiken wij Zweeds grenenhout, voor de tijk katoen/wol en de worden zorgvuldig geselecteerd, zodat u jarenlang van uw bed kunt genieten. Onze ambachtslieden signeren de bedden die zij gemaakt hebben en wij bieden 20 jaar garantie tegen veer- en framebreuk. Op onze elektrisch verstelbare bedden bieden wij 5 jaar garantie op het motorgedeelte.

Maar u zult ongetwijfeld veel langer plezier hebben van uw dierbare Carpe Diem het gebied van kastruimte zoals inloopkasten, kledingkasten en schoenenlades. Natuurlijk vindt u hier ook allerlei soorten matrassen en accessoires die met goed slapen te maken hebben terug.

Over Carpe Diem Beds of Sweden
Carpe Diem Beds werd opgericht in 1995 en is een van de voornaamste producenten van bedden in Zweden. Zowel het hoofdkantoor als de productie zijn gevestigd in Leysekil aan de Zweedse westkust. Onze bedden en accessoires zijn verkrijgbaar bij dealers in meer dan 20 landen. Ofwel, Carpe Diem Beds biedt talloze mensen wereldwijd goede dagen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist