Carpe Diem Bedden

Vinga

Vinga is de naam van het nieuwe elektrisch verstelbare bed van Carpe Diem. Net als het vuurtoreneiland circa 10 zeemijlen van het centrum van Göteborg, is de vorm van het bed net zo uniek als het legendarische eilandje daar waar de Noordzee begint. De uitgebreide beweeglijkheid van het bed biedt nieuwe mogelijkheden. Nieuwe vormen gericht op uw welbevinden en comfort, met ontspanning en functionaliteit in het achterhoofd.

Vinga is tevens voorzien van vibratiemassage, een lendensteun voor optimaal zitcomfort en een behaaglijke nachtverlichting die u desgewenst kunt aandoen.

Feiten
Standaard topmatras: Exclusive is een heerlijk zachte en comfortabele topmatras met een zomer- en een winterzijde. De zomerzijde is gevuld met de beste kwaliteit katoen, de winterzijde met speciaal uit Nieuw- Zeeland geïmporteerde wol en de kern is van Talalay-latex. Zo kunt u het hele jaar door onbekommerd genieten van uw nachtrust. De hoogte van de Exclusive topmatras is 9 cm. Het topmatras alternatief Basic is bijzonder comfortabel, met een vulling van Talalaylatex en een afneembare stretchstof hoes die op 60°C gewassen kan worden. De hoogte van de Basic topmatras is 5 cm.

Stoffen
Carpe Diem Bedden zijn verkrijgbaar in zes verschillende standaard kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, zwart, beige, donkerbrun, Luxury lichtgrijs, Luxury donkergrijs en Luxury zwart. U bepaalt zelf welke stof uit de collectie u op uw Carpe Diem bed wilt hebben.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Carpe Diem bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist