Carpe Diem bedden

Sando

De Carpe Diem Sando is een werkelijk schitterend continentaal bed met maar liefst drie samenwerkende veersystemen, voor een nog betere nachtrust en levenskwaliteit.De dubbele pocketveersystemen

in het middendeel zorgen voor sublieme ondersteuning van de uitstekende delen van uw lichaam, zoals uw schouders, heupen en zitvlak. Door de combinatie van de veersystemen en de veerdiepte ontstaat er een gevoel van gewichtsloosheid dat u zelf moet ervaren om te kunnen geloven. Naast het fantastische ligcomfort is het design van de Carpe Diem Sando oogstrelend.

Gepatenteerd drukverlagend bodemsegment
Net als de andere boxspring modellen van Carpe Diem is ook de Sando uitgerust met het door Carpe Diem gepatenteerde drukverlagende bodemsegment, dat zich onder de pocketveren bevindt en zorgt voor het extreem hoge comfort.

De Carpe Diem exclusive topmatras
Om het hele jaar door lekker te kunnen slapen heeft ook de Sando een keerbare topmatras van talalay latex. De talalay latex in de exclusive topmatras is aan de winter zijde afgedekt met Nieuw-Zeelandse wol en aan de zomer zijde met katoen. Heerlijk warm en comfortabel in de winter, koel en behaaglijk in de zomer.

Kijk voor meer informatie op https://www.carpediembeds.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Carpe Diem bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist