Carpe Diem bedden

ronde boxspring Skaftö

Voor wie de ruimte heeft en bij voorkeur kiest voor origineel design, brengt Carpe Diem een ronde versie op de markt van haar succesvolle model Skaftö.Ultiem bedcomfort

Evenals het standaardmodel, is ook de ronde uitvoering voorzien van een drukontlastend veersysteem en een uniek systeem voor rugondersteuning. Bij de rechthoekige uitvoering kan met een eenvoudige druk op de knop het bed geheel naar wens worden afgesteld. Het ultieme boxspringcomfort van de Skaftö vormt de basis voor een gezonde nachtrust.

Ambachtelijke topkwaliteit uit Zweden
Het Zweedse merk Carpe Diem vervaardigt uitsluitend handgemaakte boxsprings, die zich onderscheiden in de toepassing van hoogwaardige, natuurlijke materialen en in design. Elke boxspring is standaard voorzien van een uniek, gepatenteerd drukverlagend veersysteem dat ieder lichaam optimaal ondersteunt, ongeacht gewicht, slaaphouding en lichaamsvormen. Door innovatieve techniek en verleidelijk design te combineren met ultiem comfort en een bewuste prijs-kwaliteitverhouding, streeft Carpe Diem in Scandinavië de gevestigde merken inmiddels ruimschoots voorbij. In Zweden is Carpe Diem de absolute nummer één in het exclusieve boxspringsegment. Ook in de Benelux is Carpe Diem hard op weg om nummer één te worden in het topsegment van de boxspringmarkt.

Wij tekenen ervoor!
Met een ruime keuze in maatvoering, stoffering en bedpoten, kan een Carpe Diem boxspring aan iedere individuele smaak en inrichting worden aangepast. Elke boxspring wordt door de maker persoonlijk gesigneerd. Boxsprings van het merk Carpe Diem worden in Nederland en België uitsluitend verkocht via een met zorg geselecteerd dealernetwerk van exclusieve slaapspeciaalzaken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Carpe Diem bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist