Boxspring Ljocht van AVEK

Stijlvol, comfortabel en praktisch

Stijlvol
Ljocht is Fries voor ‘Licht’. Een naam die de lading wel dekt bij de nieuwe boxspring van ontwerper Hans Daalder. Innovatief design, optimaal slaapcomfort en gebruiksgemak gaan hand in hand bij de boxspring van AVEK.Boxspring Ljocht heeft een slanke belijning, waardoor het bed veel lichter en luchtiger oogt dan de gemiddelde boxspring. De boxspring wordt gedragen door opvallende chromen designpootjes en op het, ruim bemeten gestoffeerde frame rust een fraaie achterwand. Ljocht is zowel voor grote als kleinere slaapkamers het perfecte bed.

Comfortabel
Thermisch geharde veren, hoogwaardige afdeklagen en duurzame meubelstoffen. Voor Ljocht wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geselecteerde kwaliteitsmaterialen. De boxspring en matras vormen één geheel, wat Ljocht erg bijzonder maakt. De boxspring van AVEK biedt wél het weldadige comfort van een dubbele pocketvering, maar heeft geen losse componenten. De afritsbare topmatras, met een royale vulling van naar keuze OptiFoam HR of latex, maakt het unieke comfortgevoel compleet.

Praktisch
Alle componenten van de Ljocht boxspring zijn onderling verbonden. Matras en boxspring zijn geheel in elkaar geïntegreerd, en de topmatras zit daar met een handige ritssluiting aan vast. Dus geen gedoe met het keren van zware matrassen of met schuivende (top)matrassen! Dankzij de zwevende achterwand en het vrijdragende frame wordt schoonmaken onder het bed kinderlijk eenvoudig.

 

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*