Beton Ciré

Warme en luxe uitstraling

Beton Ciré geeft een levensechte, strakke betonlook en is verkrijgbaar in tientallen kleuren. Beton Ciré brengen we aan in meerdere lagen. Hierna wordt het geschuurd, geïmpregneerd en tenslotte afgelakt met een speciale coating, waardoor het eindresultaat waterdicht is, slijtvast en onderhoudsvrij. Het gebruik van Beton Ciré beperkt zich niet alleen tot vloeren en wanden. Zelfs openhaarden, schouwen, aanrechtbladen en complete meubels kunnen ermee worden gemaakt. In badkamers en keukens vervangt het tegelwerk. Niet alleen strakke, moderne interieurs lenen zich voor betonlook, ook in een klassieke, nostalgische setting komt betonlook uitstekend tot zijn recht. Betonlook geeft een warme en luxe uitstraling.

Beton Ciré is een uniek type betonstuc, dat op vele manieren kan worden toegepast. Het gewreven beton is al jaren zeer populair in Frankrijk, waar het product oorspronkelijk vandaan komt. Beton Ciré kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht en is geschikt voor badkamers, keukens, woonkamers, vloeren, open haard, schouw, meubels etc. Beton Ciré is een afwerking, die een uitzonderlijke betonlook biedt met diverse uitstralingen, zoals mat, natuurlijk of gepolijst beton.

Beton Ciré is ook toepasbaar in uw badkamer of keuken en is erg populair als vervanging van wandtegels. Beton Ciré biedt een goede weerstand tegen vocht.

Beton Ciré is ook geschikt voor vloeren. Het is uiterst slijtvast na een Hydrofobe behandeling en is gemakkelijk schoon te houden. Beton Ciré heeft ook een goede weerstand tegen temperatuurschommelingen en is daarom ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

Voor aanrechtbladen is watervast multiplex of beton een geschikte ondergrond. Bestaande bladen kunnen in sommige gevallen ook als ondergrond volstaan. Wij gebruiken een sterke 2-componenten coating om de Beton Cire af te werken die bestand is tegen vocht en (vet)vlekken.

Beton Ciré is in meer dan 60 mooie standaard kleuren te leveren. Ook is het mogelijk om zelf afwijkende kleuren te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Stucadoors?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist