Beluga luxury matrassen

matras met gel toplaag

 

Een nieuwe matras met een extra toplaag van gel zorgt ervoor dat de matras zich naar het lichaam vormt èn tegelijkertijd optimale ondersteuning van het lichaam geeft. Bovendien bieden deze nieuwe Gellness® matrassen van Beluga Luxury in ieder seizoen een aangename slaaptemperatuur. Het bijzondere concept is een uitgekiende combinatie van hoogwaardig schuim, een flexibele gel en een tijk met perfect ventilerende eigenschappen. Wie er eenmaal op heeft gelegen, zal concluderen dat er sprake is van onvergelijkbaar slaap­comfort.

 

 

Het slaapcomfort op een Gellness® matras van Beluga Luxury doet enigszins denken aan dat van ‘memory’ schuim, maar dan toch een stapje beter. De matras bestaat uit drie lagen: 12 centimeter schuim met een hoge dichtheid aan de onderzijde, in het midden 7 centimeter ‘memory’ schuim en een toplaag van 3 centimeter Gellness®, een gel met een bijzondere samenstelling. Daaromheen zit een door een ritssluiting afneembare hoes van cashmere-wol aan de bovenkant, in het midden een zogeheten airco-afstandsweefsel en tegen de matras aan een laagje katoen. Hierdoor ventileert de matras uitstekend. Het is de combinatie van dit alles die zorgt voor een bijzondere slaapervaring.

 

Gellness®

De gellaag van de matras is het door Bayer gepatenteerde Gellness®. Dit is een polyurethaan met bijzondere eigenschappen. Het materiaal behoudt zelfs bij indrukken altijd zijn volume, komt telkens terug in zijn oorspronkelijke vorm en kan zeer goed schokken opvangen. Het is een geheel vaste stof zonder weekmakers: Gellness® is flexibel van zichzelf en volledig a-toxisch en anti-allergeen. Speciaal voor Beluga Luxury is het gefabriceerd als een ‘mat’ die bestaat uit rijen kleine vierkante celtorentjes. Daardoor wordt de druk op de matras perfect opgevangen. De gel kan namelijk niet worden samengedrukt, maar spreidt zich naar alle kanten uit. De slaper ervaart door deze driedimensionale drukverdeling dus nooit hard aanvoelende plekken, ook niet op schouders of heupen.

 

Ventilatie

Vanwege de torentjesstructuur van Gellness®, waarbij 36% van het oppervlak van de toplaag al uit lucht bestaat, ontstaat al natuurlijke ventilatie tussen de matras en de tijk. Die ventilatie wordt nog eens versterkt door de tijk zelf, een combinatie van cashmere-wol en airco-afstandsweefsel. Cashmere staat bekend om zijn tempe­ratuur neutra­liserende eigenschappen: het voelt nooit te koud of te warm aan. Het airco-afstandsweefsel zorgt dat er altijd luchtdoorstroming in de tijk zelf kan plaatsvinden, zodat lichaamsvocht voortdurend wordt afgevoerd. Een volwassene verliest per nacht gemiddeld een kwart liter vocht, dat dankzij de voortdurende ventilatie makkelijk weg kan.

 

Wanneer onverhoopt meer vocht wordt verloren, is er voor de matras nog niets aan de hand. De gellaag is namelijk ondoordringbaar, dit in tegenstelling tot andere ‘memory’ schuim matrassen, waar het overtollige zweet en lichaamszouten in de matras worden opgenomen en de levensduur ervan vermindert. Gellness® laat zich eenvoudig reinigen zonder dat het materiaal kan worden aangetast, terwijl de hoes gewoon op 60oC is te wassen. Hygiëne en lange levensduur zijn bij een Gellness® matras dus vanzelfsprekend.`

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist