Vispring

Caroline

Limited Edition Caroline is een exclusief bed dat de traditie en het comfort van een Vispring bed met een moderne uitstraling en een vederlicht design combineert. Dit bed wordt met de hand gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Visprings' vakmensen gebruiken fantastische natuurlijke materialen, zoals zijdezachte bamboe, warme alpacawol en Tencelâ„¢, een zeer zachte vezel die gemaakt wordt van de pulp van bomen uit duurzaam beheerde bossen.

We laten je ook graag kennismaken met een nieuw, speciaal ontworpen hoofdbord. Het heeft afneembare hoofdkussens die het comfort verhogen tijdens het rusten, lezen of slapen. Meesterschap heeft tijd nodig. In het geval van Vispring, meer dan 100 jaar. Daarom zijn de beddenmakers zo vaardig: ze bezitten door de jaren heen overgedragen kennis en passie, en stoppen die in elke pluis en elke veer. Iedere matras wordt door hen gevuld, gestikt en afgewerkt, precies volgens bestelling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist