Auping Boxspring

Auping Tone

In april introduceert Auping een nieuwe boxspring: Auping Tone. Auping Tone heeft een slanke en eigentijdse uitstraling. De lage boxspring staat op een sterk stalen frame met ronde poten. Het 5-zone matras en de luxe topper zorgen voor goede ventilatie en ondersteuning tijdens het slapen. Door verschillende kleurtonen uit dezelfde kleurfamilie op elkaar te stapelen, krijgt het bed zijn vorm en passen de verschillende onderdelen van de boxspring visueel bij elkaar. 

Met de hand gestoffeerd in sprekende kleuren
Het hoofdbord - zacht met strakke lijnen - wordt met de hand bekleed in het naaiatelier van Auping in Deventer. Het is rondom gestoffeerd waardoor je  Auping Tone midden in de kamer kunt zetten. De boxspring en het matras kunnen worden gestoffeerd in drie verschillende stoffen, die verkrijgbaar zijn in vele kleuren. Het frame van Auping Tone is beschikbaar in de vijf herkenbare Auping kleuren: Deep black, Pure white, Warm grey, Cool grey en Coral red.

Optimale ventilatie en ondersteuning
De boxspring heeft een spiraalbodem, gemaakt van gevlochten staaldraad, die voor het grootste deel open is waardoor het extra goed ventileert. De pocketveren in zowel de boxspring als het matras ondersteunen het lichaam en zorgen ervoor dat je 's nachts makkelijk kunt draaien. Het matras is verkrijgbaar in drie hardheden - soft, medium en firm - en heeft vijf zones die ondersteuning bieden waar dat nodig is en laten je wegzakken waar dat fijn is. 

Duurzaam en handgemaakt in Deventer
De Auping Tone wordt deels met de hand gemaakt in de Auping fabriek in Deventer. Hier worden handwerk en vakmanschap gecombineerd met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, ergonomie en design. Elke boxspring wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist