Bedden van Hulsta

Velo Bed nieuw in slaapkamer


Dit slaapprogramma brengt een frisse wind in de slaapkamer. La Vela is leverbaar in de edele houtsoorten blank ahorn, beuken, kersen goud en noten accenten. Ook een afwerking in superstrak, minimalistisch witte lacqué is mogelijk. Met gebogen glazen panelen en aluminium details kunnen verrassende accenten worden geplaatst. Zo ontstaat een modern interieur met een zelfbewuste, elegante uitstraling. Een slaapkamer die gezien mag worden!

 

 

Veelzijdig programma

La Vela is zeer compleet en kan daardoor perfect worden aangepast aan de individuele wensen. Het ledikant is verkrijgbaar in maar liefst vijf varianten. Naast de standaard lattenbodem is ook de ombouw van een boxspring mogelijk. Er kan worden gekozen voor een uitvoering op poten die gemakkelijk stofzuigen mogelijk maakt. Fraai is de uitvoering met sierrand tot de grond, die de onderzijde van het bed aan het oog onttrekt.

 

Uitschuifbare bedhelften

Naast de gebruikelijke vaste tweepersoonsuitvoering kan ook worden gekozen voor twee uitschuifbare helften. Deze optie maakt het mogelijk om de beide bedden uit elkaar te schuiven tot een maximale afstand van 70 centimeter. Dit is erg praktisch bij het opmaken van de bedden, bij het stofzuigen en bijvoorbeeld wanneer een van de partners verkouden is. hülsta ontwikkelde hiervoor een uiterst degelijk, maar soepel werkend mechanisme dat op rails loopt. Ook de in het achterpaneel geïntegreerde nachtkastjes zijn zwenkbaar, zodat zij bij het uit elkaar schuiven van de bedden moeiteloos meebewegen.

Optioneel is het los verrijdbare nachtkastje uit het La Vela programma en heeft als bijzonderheid dat twee laden naar voren openen en één naar achteren. Dit is erg praktisch wanneer een bed in zitstand is gebracht. Het bovenblad van dit nachtkastje kan dan naar boven en naar opzij worden getrokken om een praktisch bedtafeltje te creëren.

 

De 'zuil' met verlichting

 

Wie 's nachts even het bed verlaat, kan dit dus veilig doen zonder de partner te wekken met hinderlijk lichtschijnsel. Ook bij terugkeer naar het bed zorgt het indirecte licht onder het bed voor een veilige instap.

 

Compleet programma

Een bed uit het La Vela programma kan worden gecombineerd met draai- en vouwdeurkasten met tussenbouwelementen. Hiermee kan op maat en geheel naar eigen wens een fantastische garderobe worden ingericht. Afgeronde hoekdelen helpen de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Een uniek detail is de uittrekbare garderobestang die onzichtbaar tussen twee hoge kasten kan worden geïnstalleerd. Zeer praktisch voor het ophangen van badjes en kleding.

 

 

Bijpassende meubelen

Het programma wordt gecompleteerd met enkele praktische, bijpassende meubelen. Er is een slim bedbankje voor het voeteneinde waarop een handige kledingstang is gemonteerd. De elegante kaptafel is verkrijgbaar met een gebogen blad, dat naar keuze kan worden uitgevoerd in glas of hout. Onder het blad zijn ladebakjes opgenomen voor het opbergen van kostbaarheden. Verder kan het interieur van een La Vela slaapkamer worden gecompleteerd met boekenplanken, bijpassende wandspiegels en allerlei verlichtings­mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op: www.huelsta.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist