Bedden van Hulsta

Slaapsysteem Venero


De slaapkamer is steeds meer een sfeervol rustpunt in huis. Hier is het goed toeven, ook als men niet slaapt. hülsta speelt in op deze ontwikkeling met modulaire slaapsystemen waarmee de inrichting van de slaapkamer exact op de individuele wensen kan worden afgestemd. Het programma Venero komt tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen van de consument met oog voor design en sfeer. Hiermee wordt de breedte en veelzijdigheid van hülsta bewezen.

 

 

Venero

Dit slaapkamerprogramma biedt de optimale combinatie van schoonheid en praktische eigenschappen. Achter de vloeiende lijnen van de fraaie meubels gaat een ongekende functionaliteit verborgen. Het bed - het meest luxueuze uit de collectie van hülsta - bevat werkelijk alles om een verblijf in de slaapkamer tot een groot genoegen te maken.

 

Genieten in alle standen

Het Venero bed is helemaal berekend op een langdurig comfortabel verblijf in de slaapkamer. Het bovenste deel van het nachtkastje kan met een eenvoudige beweging omhoog en naar voren worden gebracht. Deze optie is vooral praktisch bij het gebruik van elektrisch verstelbare lattenbodems. Zo blijft in zithouding het kopje thee of ontbijt uitstekend binnen handbereik. Onder het verstelbare bovendeel van het nachtkastje is een slim opbergvak voor bijvoorbeeld boeken. Het Venero bed is verstelbaar in drie verschillende hoogtes, voor een extra comfortabele in- en uitstap.

 

Flexibele verlichting

 

verwerkt in de beide zijkanten van het bed.

 

Opbergruimte in het bed

Uniek aan Venero is dat het bed zelf ook fantastische opbergmogelijkheden biedt. Zo kunnen de panelen van het vervormde hoofdeinde opzij worden geschoven. Hierachter bevindt zich een royale ruimte met aflegplankje. Daarnaast zijn er bijzonder fraai geïntegreerde dekenlades met het hülsta soft-flow mechanisme voor extra hoofdkussens en winterdekens.

 

 

Maximale bergruimte

Bij het ontwikkelen van Venero is hülsta uitgegaan van het idee dat je nooit teveel opbergruimte kunt hebben. Daarom biedt het modulaire kastsysteem de mogelijkheid om heel veel ruimte te scheppen. Zelfs de kleinste hoeken kunnen worden benut met slimme hoekelementen en gebogen eindelementen. Er zijn kasten, commodes, hangelementen

- met en zonder schuifdeurtjes - en vrij hangende boekenpanelen. Alle onderdelen zijn leverbaar in de afwerkingen wit lacqué, blank ahorn, beuken en kersenfineer.


Kijk voor meer informatie op: www.huelsta.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist