Bedden van De Sede

Bed DS-1164 en bed DS-1165


De nieuwe beddencollectie van De Sede staat symbool voor herwonnen goddelijke rust, dankzij een concept dat gebaseerd is op de DS-164 en DS-165-sofa’s, die nu al cultobjecten zijn.

 

De positie van het hoofd kan aangepast worden in functie van de omstandigheden: van voor naar achter en van links naar rechts. Dat is een ware revelatie in de beddenwereld. De modellen DS-1164 en DS-1165 doorbreken de eentonigheid van een klassieke slaapkamer.

 

 

Wanneer gedurfd design flirt met sensualiteit, worden nieuwe visuele concepten mogelijk en dat is precies wat deze bedden laten zien. Vanuit dat perspectief vormen deze ontwerpen een unieke ontmoetingsplaats voor ruimte en verbeelding.

 

 

Een andere unieke eigenschap van deze beddencollectie is dat ze verkrijgbaar is in verschillende vormen: rechthoekig, ovaal en zelfs rond. Het praktische aspect wordt daarbij niet uit het oog verloren: lattenbodems en matrassen kunnen binnen de standaardgamma’s gevonden worden. Zo kunt u als klant zelf bepalen hoe het ‘hart’ van uw bed eruitziet.

 

De DS-1164 en DS-1165-reeksen koppelen een monumentale look aan een intiem karakter; zo worden deze bedden een hemelse plek om (van) te dromen, zowel overdag als ‘s nachts. 

Kijk voor meer informatie op: www.desede.ch

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist