Bedden van Auping

Auping introduceert slaapkamers met Leolux stoffen


Beddenfabrikant Auping is met meubelfabrikant Leolux een samenwerking aangegaan. Een aantal Auping boxspring-modellen kan vanaf nu worden gestoffeerd met stoffen uit de Seat Wear collectie van Leolux. Daarmee komt Auping tegemoet aan de wens van al die klanten die willen dat de boxspring met de fauteuil of de tweezitsbank in hun slaapkamer qua stoffering een eenheid vormt.

De Leolux Seat Wear stoffencollectie is opgebouwd rond tien kleurthema’s. Elk thema is uitgewerkt in drie unistoffen en vier patroonstoffen, die onderling kunnen worden gecombineerd.

 

Voor het hoofdbord kan bijvoorbeeld een patroonstof worden gekozen, terwijl de rest van het bed in een effen kleur wordt gestoffeerd. Er zijn dus eindeloos veel mogelijkheden om te variëren en zodoende tot een heel persoonlijke stoffering te komen. Bovendien lenen de Seat Wear stoffen zich ook kwalitatief uitzonderlijk goed voor de stoffering van boxsprings.

  
Zowel Auping als Leolux zijn Nederlandse kwaliteitsmerken met een internationale reputatie, met veel aandacht voor optimale ergonomische eigenschappen en een degelijke kwaliteit van hun producten. Bovendien hechten beide bedrijven veel belang aan een goede moderne vormgeving en styling van hun producten. Kortom: beide kwaliteitsmerken passen erg goed bij elkaar.

De nieuwe Seat Wear collectie voor de Auping boxsprings is exclusief verkrijgbaar bij Auping Plaza en Auping Vision en is hier vanaf week 12  te bewonderen. Bij Auping Plaza en Auping Vision is de volledige collectie van Auping te zien.

Kijk voor meer informatie op: www.auping.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist