Beddelicious ‘Code’ matras

volledig nieuw concept

Beddelicious komt met een volledig nieuw concept op het gebied van matrassen. Met het nieuwe ‘Code’ matras kan de hardheid van de verschillende zones van dit matras eenvoudig worden aangepast aan eigen lichaam en wensen. De Profilair®-technologie, een ingenieus ingebouwd luchtdruksysteem, zorgt ervoor dat het matras overal de juiste ondersteuning geeft op de gewenste plaats. De bijbehorende toplaag van het matras, die voor nóg meer comfort zorgt, is in drie verschillende materialen beschikbaar. Hierdoor ontstaat een persoonlijk matras dat altijd voor een ultieme nachtrust zorgt, ook als na verloop van tijd, soms pas na jaren, de slaapwensen of iemands gewicht zouden veranderen.

Voordat er naar de instelling van het matras wordt gekeken, worden eerst het slaapgedrag en de slaaphouding van de klant in kaart gebracht. Daarna kan met ‘Code’ het perfecte matras worden gecreëerd. Het matras zelf is verdeeld in drie zones: nek & schouders, rug & heupen en een zone voor de benen. In elke zone wordt een op de persoon afgestemde ideale druk opgebouwd, in maximaal 20 stappen. Zo wordt een unieke Code samengesteld van de drie verschillende zones. Een draadloze afstands­bediening geeft de opdracht door; instellen kan dus terwijl men op het bed ligt. Hierdoor is direct voelbaar welke instelling het meest comfortabel is. Overigens hoeft de consument niet per se naar de winkel te komen. De Beddelicious dealer kan het gehele adviesgesprek ook thuis bij de consument voeren. Het matras wordt meegenomen en de juiste instellingen worden ter plekke bepaald.

Unieke code
Iedere zone-instelling over de drie delen van het matras geeft een getal en de getallen samen vormen een unieke persoonlijke code, vandaar de naam van het matras. Hierdoor kan een eerder gebruikte instelling eenvoudig weer worden opgeroepen. Voor senioren kan het bijvoorbeeld handig zijn dat het matras harder is bij het uit bed stappen. Het matras kan dan tijdelijk worden aangepast en daarna weer terug worden gesteld naar de oorspronkelijke code. Soms verandert het lichaam door bijvoorbeeld een zwangerschap of door extra kilo’s eraan of juist eraf. Dan kan het matras eenvoudig en comfortabel worden aangepast aan de nieuwe situatie. Als de instellingen aangepast moeten worden, kan dit eenvoudig en binnen enkele seconden met slechts een druk op de knop. Overigens is het matras compleet netspanning vrij. Alleen die paar keer dat de instelling wordt aangepast, is er sprake van netspanning. Deze verdwijnt wanneer de afstandsbediening tien seconden inactief is.Drie toplagen mogelijk
De toplaag is, dankzij de rits, makkelijk te verwisselen en wordt geleverd in drie soorten materialen, te weten comfortschuim, traagschuim of natuurlatex. De matrastijk is bekleed met AirVent, een extra ventilerende matrasstof die te reinigen is. Het matras is uitstekend te combineren met de eveneens nieuwe serie bed- en boxmodellen van Beddelicious Curvious.

Over Beddelicious
Beddelicious, het Nederlandse beddenmerk met het Plus-of-Min symbool, staat voor volledig naar het lichaam in te stellen bedden met daarbij een fraaie vormgeving. Beddelicious is samen met diverse productontwikkelaars, producenten en beddenspecialisten opgezet met als doel het ontwikkelen van op maat instelbare slaapoplossingen. Slaapoplossingen die zorgen voor een perfecte lighouding, passend bij het comfort dat u zelf plezierig vindt en dat altijd weer aan te passen is aan uw persoonlijke wensen en omstandigheden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist