BALR.-bed

Sjieke nachtrust vol gadgets

Begin dit jaar werd de eerste boxspringuit de serie van BALR.-bedden gelanceerd op de Horecava. Dit alles in het bijzijn van oud-voetballer Demy de Zeeuw. Inmiddels kunnen geïnteresseerden proefslapen in hotels in Utrecht, Gilze-Rijen, Den Bosch, Eindhoven en Amsterdam en is er een snel groeiend dealernetwerk.

OOST Slaapcomfort in Amsterdam had als winkel de primeur in Nederland met een volledig ingerichte BALR.-slaapkamer te zien Het merk kent momenteel een kleine 20 verkooppunten, Een aantal dat alleen nog maar toe zal namen. In de afgelopen weken is Bram Groos, distributeur van BALR,-bedden, door verschillende beddenspeciaalzaken gebeld met de vraag of ze ook BALR.-boxspring mogen gaan verkopen. Daar is hij natuurlijk blij mee. "En laten we eerlijk zijn: als ondernemer zou het niet slim zijn om geen BALR.-bed in je showroom te hebben."

Er zijn veel mensen die zich met BALR. willen identificeren en vooral van dit merk producten in huis willen. De BALR.-bedden zitten tussen sjiek en modern in en worden voorzien van allerlei gadgets, zoals ingebouwde geluidsboxen met Bluetooth. De boxspring is echter meer dan gadgets en uiterlijk vertoon. Het bed biedt superieur slaapcomfort dankzij de 275 pocketveren per vierkante meter en de drie centimeter koudschuim waarmee het bedekt is. De box is gemaakt van massief dennenhout, het matras heeft een antisliponderkant en 300 pocketveren per vierkante meter. De in de topper verwerkte smart cell-techniek zorgt voor je immuunsysteem dankzijde antibacteriële capaciteiten en huidvriendelijkheid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist