Avek Boxsprings

Noflik voor winnaar Elfstedentocht 2012

Nog even en dan is het zover: de 16e Elfstedentocht gaat van start!

AVEK Kwaliteitsbedden uit Surhuisterveen biedt aan de winnaar van de Elfstedentocht 2012 het Friese bed Noflik aan. De Friese bedden- en matrassenfabrikant weet als geen ander wat het is als de Elfstedenkoorts in Friesland toeslaat. Voor alle 16.000 enthousiaste schaatsers die er 15 jaar op hebben moeten wachten en er in veel gevallen 15 jaar intensieve training en voorbereiding op hebben zitten, is er één belangrijk advies: een Elfstedentocht win je ’s nachts, in je bed! Want een goede nachtrust is van essentieel belang voor het leveren van een grootse prestatie op het Friese ijs.

AVEK biedt de winnaar van de Elfstedentocht 2012 graag een compleet Noflik bed t.w.v. € 4000,- aan. De 85-jarige Friese beddenfabrikant, met een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap, vindt dit een passende beloning voor een uitzonderlijke prestatie. Want ook na het schaatsen van de Tocht-der-tochten is het heerlijk rusten op een comfortabele Noflik boxspring! Makke yn Fryslân. Sliep lekker.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist