Avek boxspring Simmer

Winnaar Woonvakbladen Award

AVEK Kwaliteitsbedden uit Surhuisterveen (Frl.) is in haar Jubileumjaar opnieuw in de prijzen gevallen. Nadat AVEK eerder in mei de regionale prijs voor Onderneming van het Jaar in ontvangst mocht nemen, heeft AVEK op 12 september in het Home Trade Center de Woonvakbladen Award gewonnen. De Woonvakbladen Award wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die met kop en schouders boven het maaiveld uitsteken, en zich op een positieve manier in de branche onderscheiden. Uit de 5 genomineerden, te weten Haarhuis & Jansen, Recor Bedding, Lavital, Van Es Home en AVEK, hebben de beddenretailers van Nederland AVEK als winnaar gekozen! Wij zijn erg blij met deze prijs, want uitgekozen worden door de ondernemers waar wij intensief mee samenwerken, is één van de mooiste prijzen die wij als fabrikant kunnen winnen.

Uit het juryrapport: "Het bedrijf bestaat al 85 jaar. Weet zich aan het concurrentieoorlogsgewoel te onttrekken door een nuchtere aanpak. Deze Nederlandse fabrikant heeft gedurende lange jaren door uitstekende producten en een al even uitstekende performance het vertrouwen gewonnen van zijn detailhandelspartners, en profiteert daarvan in de tijd dat het allemaal wat minder gaat, mede dankzij het ‘niet op de lauweren rusten’ en steeds innoveren. Maatschappelijk bewogen ondernemers, die in de markt als zodanig worden herkend en erkend."

De Woonaward is voor AVEK een extra stimulans om ook na 85 jaar er met volle energie tegenaan te gaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist