Auping verstelbaar bed

extra steuntje in de rug

Goed slapen draagt bij aan een gezond en energiek leven. Lekker uitgerust wakker worden begint met een goede basis. Een goede basis bestaat uit een Auping matras en Auping spiraalbodem. Wist je dat de spiraalbodems van Auping maar liefst 10.000 ondersteuningspunten tellen? Zo wordt jouw lichaam van top tot teen perfect en gelijkmatig ondersteund.

De Auping verstelbare bedbodems zijn geschikt voor vrijwel elk bedmodel en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarbij heb je de keuze uit een handverstelbare bedbodem tot een 3-motorige spiraalbodem.

Een verstelbaar bed biedt extra comfort, daar waar jij het nodig hebt. Kies wat jij de fijnste houding vindt om bijvoorbeeld nog lekker te lezen in bed voor het slapen gaan. Kies ook voor extra comfort tijdens de nacht; zet bijvoorbeeld het hoofdeinde wat omhoog als je verkouden bent. Of zet het voeteneinde wat omhoog bij een beenblessure.

Tip om optimaal gebruik te maken van je verstelbare bed: Verstel tijdens het zittend lezen in bed niet alleen het ruggedeelte maar ook het beengedeelte, dan zak je niet onderuit. Dat zit niet alleen lekkerder maar is ook beter voor je.

Benieuwd welke verstelbare spiraalbodem voor jou de beste keuze is? Laat je adviseren door de ervaren adviseurs bij een Auping winkel. Kom gerust eens proefliggen.

Tip: profiteer van extra verstelbaarheid cadeau bij jouw Auping dealer.

Actieperiode: 19 mei t/m 17 juni 2018. Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist