Auping ventilerende boxsprings

Vernieuwde Kiruna

De Auping Kiruna boxsprings zijn vernieuwd. De luxe bedden van Nederlandse bodem zijn nu standaard uitgerust met spiraalbodems, voorzien van Auping's Actieve Ventilatie en Support (AVS) systeem. De bedden ventileren daardoor nog beter. Consumenten hebben de keuze uit verschillende uitvoeringen, van modern tot klassiek.

Met het AVS systeem combineert Auping ondersteuning met de frisheid van een goed ventilerende boxspring. "Ventilatie is onmisbaar voor de nachtrust," zegt Marjan Reitsma, Communicatiemanager bij Auping. "Voordat we in slaap vallen, moet het lichaam namelijk eerst afkoelen. Dit gebeurt door het afgeven van vocht in de vorm van transpiratie. Per nacht verliest een mens tot 350 cc vocht. Dat is bijna 2,5 liter per week." De AVS spiraalbodems hebben een structuur die voor 80 procent open is, zodat het vocht op een natuurlijke manier kan verdampen. Daarnaast is de matras opgebouwd uit vochtregulerende materialen "Dat is niet alleen bevorderlijk voor de frisheid en hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras."

Naast het AVS systeem, is de vernieuwde Kiruna voorzien van een praktisch klittenbandsysteem voor het bevestigen van de matrassen. Zo verschuiven ze niet en zijn ze eenvoudig te bevestigen.

Vier versies
De Kiruna is leverbaar in vier verschillende versies: de Kiruna Sami, de Sami DeLuxe, de Unik en de Unik DeLuxe. De verschillende uitvoeringen variëren van klassiek tot modern en zijn naar eigen behoeften aan te passen: verstelbaar of niet, met of zonder hoofdbord en met zachte of stevige matras.

De Kiruna is de meest luxe boxspring van Auping. Door de hoogwaardige afwerking en de doordachte details, onderscheidt deze luxe boxspring zich van alle andere bedden. Zo zijn de Unik varianten leverbaar met fraaie houtaccenten aan de zijkanten van het hoofdbord. Alle verstelbare versies hebben standaard een draadloze infrarood afstandsbediening. De matrassen van de DeLuxe versies hebben een unieke combinatie van cilinder- en tonvormige veren en een schouderzone in de matras. De DeLuxe topmatrassen hebben een vulling van Talalay latex of Talalay latex met paardenhaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist