Auping

premium circulaire matrassen

Een circulair matrassenassortiment biedt de oplossing voor het enorme afvalprobleem dat conventionele schuimmatrassen veroorzaken. Matrassen vormen, door de complexe samenstelling van aan elkaar gelijmde materialen, wereldwijd een van de grootste onderdelen van het huishoudelijke afval. De circulaire matrassen die Auping ontwikkelt bevatten geen schuim en lijm en zijn gemakkelijk uit elkaar te halen. Ze kunnen keer op keer op hoogwaardig niveau gerecycled worden. Alle materialen kunnen zo opnieuw worden gebruikt voor een nieuw fris matras. Met de introductie van premium matrassen Elysium en Elite zet Auping weer een belangrijke stap in het aanbieden van een volledig circulair assortiment.

Auping Elysium
Auping Elysium is een 100% circulair premium matras. Het matras is enkel gemaakt van staal en polyester; materialen die eenvoudig opnieuw gebruikt kunnen worden. Verder is het matras schuim- en latexvrij, waardoor het goed ventileert. Elysium is brandvertragend en vrij van schadelijke stoffen. De innovatieve comfortlaag (Harmony-pocs®) zorgt voor goede drukverdeling, luchtdoorstroming en vochtregulatie.

Auping Elite
Het premium Auping Elite matras is 80% circulair en 20% recyclebaar. Het matras bestaat grotendeels uit staal en polyester. Elite heeft een comfortlaag die is vervaardigd van 100% natuurlijke latex, zonder gebruik te maken van kunstmatige toevoegingen. Daarnaast heeft het matras nog een extra laag aan de bovenkant met een zachte padding (Welcompadd®).

Elk lichaam is anders en ieder persoon heeft een andere voorkeur als het gaat om comfort. Auping biedt daarom verschillende matrassen, afgestemd op deze verschillende wensen en lichamen, ook binnen het circulaire assortiment. Elysium en Elite zijn, net als Auping Evolve, elk in vier verschillende soorten ondersteuning verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist