Auping Superbox

Nog beter comfort

Auping heeft zijn Superbox verbeterd waardoor dit geheel vernieuwde bed nog beter ventileert en comfortabeler ligt. Het moderne uiterlijk van de Superbox is een ontwerp van Frans de la Haye die ook verantwoordelijk is voor de alom bekende Auronde.De vernieuwde Superbox wordt standaard uitgevoerd met Auping's Actieve Ventilatie en Support (AVS) systeem. De structuur van de spiraalbodem is voor 80 procent open. Aangevuld met de 5-slags Bonell vering staat het systeem garant voor goede ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. "Dankzij de Bonell veren biedt de boxspring een hogere weerstand naarmate de belasting toeneemt," zegt Marjan Reitsma, Communicatiemanager bij Auping. "Zo zorgt deze vering voor meer stabiliteit. Bovendien draagt de open ruimte tussen de veren bij aan een betere ventilatie van het bed."

Praktischer
Naast het AVS systeem, is de vernieuwde Superbox voorzien van een praktisch klittenbandsysteem voor het bevestigen van de matrassen. Zo verschuiven ze niet en zijn ze eenvoudig te bevestigen. Dankzij de vernieuwde scharnierpunten biedt het bed ook in verstelde stand optimale ondersteuning.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist