Auping splittopper

Vervelende naad verleden tijd

In de koude wintermaanden is het prettig je 's nachts op te warmen aan je partner. Een naad tussen twee matrassen is dan erg vervelend. Auping maakt hier een einde aan met de introductie van splittoppers. Deze nieuwe variant op de huidige topmatras bevordert de verstelbaarheid van de tweepersoonsboxspring en zorgt voor extra comfort.Normale tweepersoonstoppers kunnen bij onafhankelijk van elkaar verstelbare bedden voor veel ongemak zorgen. Deze opstelling zorgt namelijk voor een naad in het midden van het bed. Om de ongewenste 'scheidslijn' tegen te gaan introduceert Auping splittoppers die zijn voorzien van een split aan de bovenkant van de topper. Hierdoor beweegt deze topper gemakkelijk mee met een verstelbare boxspring. De topmatrassen kunnen zo niet meer uit elkaar schuiven en er ontstaat ook geen naad meer in het midden van het bed.

Variëren in comfort met Kiruna Unik DeLuxe
De Kiruna Unik DeLuxe splittopper met paardenhaar is uitgevoerd met rits en overslag. Je kunt daardoor zelf bepalen welke uitvoering je het liefst wilt hebben. Door alleen de rits aan het voeteneind dicht te maken ontstaat een splittopper. Bij de voorkeur voor een tweepersoonstopper, kunnen beide ritsen worden vastgemaakt. Door beide ritsen los te maken ontstaan er twee éénpersoonstoppers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist