Auping Original

erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp

Het bedmodel Original van Koninklijke Auping heeft een Goed Industrieel Ontwerp (GIO) Erkenning ontvangen. Om voor dit keurmerk in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, originaliteit, respect voor mens en milieu, gebruikswaarde en innovatie zijn van even groot belang.

Het heldere ontwerp van de Original is een logisch vervolg op bestaande Auping ontwerpen. Verkrijgbaar in één framekleur met twee hoofdbordafmetingen staat het bed voor kwalitatieve eenvoud. De kleur Deep Black geeft het bed een stoere en industriële look, de ranke lijnen en gedetailleerde afwerking zorgen voor een herkenbaar Auping signatuur. Daarnaast garandeert de spiraalbodem, met zijn 80% open structuur voor goede ventilatie, de bekende Auping kwaliteit. Ook de meer dan 10.000 drukpunten in de spiraalbodem, die voor de juiste drukverdeling van het lichaam zorgen, dragen hieraan bij. Door de verschillende stoffen en kleuren voor het hoofdbord en diverse accessoires als een Auping nachtkastje, hocker of bedtextiel is het bed geheel naar eigen stijl samen te stellen.

Kwaliteit, design en slaapcomfort
“De GIO Erkenning voor het ontwerp van de Original is een ware bekroning na de succesvolle introductie begin van dit jaar,” aldus Margriet van Zijl, Directeur Marketing & Innovatie. “In de ontwikkeling van nieuwe producten zoeken we naar een goede combinatie tussen kwaliteit, design en slaapcomfort. Deze erkenning bewijst dat het ontwerp voor de Original innovatief en van duurzame kwaliteit is.”

Individueel slaapcomfort
De Original staat voor optimaal comfort en gegarandeerde Auping kwaliteit. Dankzij diverse verstelmogelijkheden van de spiraalbodem en matrassen in diverse hardheden met verschillende comfortzones, is het bed volledig af te stemmen op jouw lichamelijke behoeftes en persoonlijke smaak. Ook als je een 2-persoonsbed koopt, want beide bodems en matrassen zijn los van elkaar aan te passen. Het extra ruime zitdeel bij de verstelbare bodems zorgt daarnaast voor een nog beter zitcomfort. De Original maakt een boek lezen of naar je favoriete serie kijken in bed nog comfortabeler.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist