Auping Orginal Boxspring

Gezond en stijlvol slapen

 

Goed slapen volgens de allerlaatste modetrends? Dat kan met de nieuwe Original Boxspring van Auping. Het bed is voorzien van Actieve Ventilatie en Support (AVS®-systeem). Een uniek samenspel van spiraalbodem, boxspring en matras zorgt voor perfecte ventilatie en ondersteuning. De nieuwe boxspring van Auping biedt echter meer dan een goede nachtrust. De Original boxspring biedt ruime keuze in hoogwaardige stoffen en  hoofdborden zodat het model gepersonaliseerd kan worden volgens de laatste trends. Bovendien zijn de productiemethoden
en materialen duurzaam en veilig voor mens en milieu. Stijlvol slapen dus!De perfectie van Auping zie je terug in de Actieve Ventilatie Support (AVS®); dit vormt de basis voor alle bedden van Auping. Auping is de enige die een spiraalbodem verwerkt in de boxsprings. Spiraalbodems zijn gemaakt van spiraalvormige staaldraden die opgespannen zijn in een stalen frame, hebben een 80% open structuur voor ultieme ventilatie en meer dan 10.000 drukpunten voor perfecte ondersteuning. Door de combinatie met pocketveren ontstaat een sterk, maar verend oppervlak dat het lichaam gelijkmatig ondersteunt. Dit draagt bij aan de verbetering van de slaap en zorgt voor fris wakker worden. Het comfort van de Original boxspring kan verrijkt worden met Auping verstelbaarheid tot negen verschillende posities.

Eigentijdse, duurzame stoffen
De boxspring kan naar eigen smaak gepersonaliseerd worden met vijf nieuwe hoofdborden in verschillende maten en stijlen. Er kan oneindig gevarieerd worden met de veelzijdige stoffencollectie die bestaat uit meer dan 130 kleuren en structuren. Stuk voor stuk hoogwaardige stoffen die comfortabel aanvoelen. Ook is er keuze uit vier nieuwe stoffen, geïnspireerd op de trends van 2015: 'handmade', stoere, grove materialen met een natuurlijke, handgemaakte uitstraling, 'refined wool', handgemaakte wollen stoffen met geometrische vormen, ruiten en visgraatpatronen in zwart, bruin en natureltinten, en 'sophisticated patterns'; glad geweven stoffen met een koelere en vlakkere uitstraling, die toch warm en aangenaam aanvoelen. De stoffen zijn duurzaam geproduceerd. Auping werkt hiervoor nauw samen met de Deense stoffenfabrikant Kvadrat. Hun nieuwste ontwikkeling betreft de stof Revive, die gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. De stof Molly is een geweven, ongekleurde en ongebleekte schapenwollenstof. Beide sluiten perfect aan bij de reis van Auping naar 100% duurzaamheid. Duurzaamheid is voor Auping een sleutelwoord dat overal terugkomt. In de productiemethoden, de werkomgeving, de relaties met anderen, en natuurlijk ook in het design en de gekozen materialen. Een groot deel van de stoffen die Auping gebruikt, kan duurzaam worden gescheiden en gelijkwaardig worden hergebruikt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist