Auping Noble

nieuw design bed

Auping lanceert Auping Noble: een design bed met een ingetogen, luxe uitstraling. Het grote bed met brede rand en royale loungekussens is ontworpen door de Rotterdamse ontwerper Johan van Hengel. Noble is gemaakt van massief eikenhout. Noble betekent groots en met goede bedoelingen - en dat zie je terug in het ontwerp, dat tijdloos en van stevige kwaliteit is waardoor het generaties lang mee kan. Het bed is vanaf 24 april verkrijgbaar in de Auping winkels en webshop.

Noble heeft een luxe uitstraling door het grote formaat en het brede gestoffeerde hoofdbord. De kussens die vastzitten aan het hoofdbord zorgen voor gelaagdheid en bieden extra comfort. Aan het plateau zit aan beide kanten een tafeltje vast en de omranding heeft afgeronde hoeken. Noble is gemaakt van duurzaam en hoge kwaliteit massief eikenhout uit Europa.

Johan van Hengel heeft tijdens het ontwerpen gefocust op ingetogen luxe, functionaliteit en geborgenheid: "Voor mij zit luxe ook in het gebruik van hoogwaardige en natuurlijke materialen. Vandaar de keuze voor massief eikenhout. De afgeronde hoeken voelen zacht en stralen vakmanschap en kwaliteit uit. Er ontstaat mooie gelaagdheid doordat de tafeltjes aan het bed vastzitten - en de zachte kussens van het brede hoofdbord rusten op het houten plateau. Dat zorgt voor balans in dit tijdloze ontwerp."

Verschillende uitvoeringen\
Er is keuze uit zes kleuren voor het massieve eikenhout. Het hoofdbord en de kussens worden gestoffeerd met een van de stoffen uit de Auping stoffencollectie. Die bestaat uit vijf prijsgroepen met veertien stoffen in 95 verschillende kleuren. Het bed is ook te combineren met de Auping Smart Base. Deze elektrisch verstelbare bedbodem zorgt voor een extra steuntje in de rug en heeft allerlei slimme functies voor een betere nachtrust.

Johan van Hengel
Van Hengel werkte onder meer voor Muuto, HAY en Montis. De Rotterdamse productontwerper houdt van Scandinavische en Japanse esthetiek. Zijn werk kenmerkt zich door minimalisme, eenvoud, kwaliteit en functie. Hij verrijkt alledaagse objecten met meerdere lagen. Samen met de vakmensen uit de Auping fabriek in Deventer heeft hij voor Noble gezocht naar de perfecte balans tussen functionaliteit, materiaal en techniek. Auping en Van Hengel vinden elkaar op meerdere vlakken: alles wat zij doen is duurzaam en persoonlijk en ze geven elk detail de grootst mogelijke aandacht.

Over Koninklijke Auping
Auping werkt al 135 jaar aan persoonlijke oplossingen op het gebied van slaap en (mentale) rust. Vanuit de overtuiging dat een uitgeruste wereld een mooiere wereld is, heeft Auping in alles wat we doen altijd aandacht voor mens, milieu en de toekomst. Met vakmanschap en oog voor detail ontwikkelt het bedrijf producten en diensten die ervoor zorgen dat je uitgerust bent en ontspannen je leven kunt leiden. Duurzaamheid, design en innovatie staan daarbij centraal. Auping produceert alles in de duurzame fabriek in Deventer en is uitgegroeid tot bedden- en matrassenmarktleider in de Benelux, met meerdere verkoopvestigingen in Europa en distributie over een groot deel van de wereld. Auping is koploper in de circulaire economie en streeft ernaar om uiterlijk in 2030 een volledig circulair productassortiment te hebben. In maart 2020 behaalde Auping de B Corp-status, waarmee het bedrijf vrijwillig de hoogste standaarden nastreeft op het vlak van sociale en ecologische prestaties, maatschappelijke verantwoordelijkheid en transparantie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist