Auping matrassenlijn

Persoonlijk slaapcomfort

Hard of zacht, fris of lekker warm. Iedereen heeft een andere voorkeur als het gaat om de ideale matras. Met de nieuwe matrassenlijn van Koninklijke Auping bv kan je kiezen voor een matras die aan je persoonlijke wensen voldoet. Maar wat je ook kiest: je hoeft in ieder geval niet meer wakker te liggen over de opwarming van de aarde. Met de matrassenlijn introduceert de Nederlandse beddenmaker namelijk de eerste Cradle to Cradle geproduceerde matrassen ter wereld. Dat wil zeggen dat ze gecertificeerd zijn volgens een zeer hoogwaardig duurzaamheidsprogramma. De matrassen zijn verkrijgbaar vanaf januari 2012.De nieuwe collectie van de beddenfabrikant uit Deventer is te gebruiken op zowel boxsprings als spiraalbodems. Alle matrassen zijn verkrijgbaar in 1-persoons- en 2-persoonsuitvoering. Daarnaast zijn de modellen Cresto, Maestro, Vivo, Cresto Visco en Maestro Visco ook verkrijgbaar als 2-persoonsmatras met twee losse kernen. Dit is dus één matras met twee verschillende hardheden. Mocht je partner een andere hardheid prefereren, dan hoef je geen concessies meer te doen.

Betere ventilatie, betere ondersteuning
De matrassenlijn ziet er niet alleen comfortabeler en luxer uit, ook van binnen zijn belangrijke vernieuwingen doorgevoerd. Zo zijn alle nieuwe matrassen voorzien van een geperforeerde onderplaat en opengewerkte zijstroken. Dit zorgt voor nog betere ventilatie.

Bij de nieuwe Auping matrassen zijn de verschillende comfortzones asymmetrisch opgebouwd. Dit betekent dat de matras is opgebouwd uit ongelijke zones, waarbij elke zone specifiek is afgestemd op de contouren van het lichaam. Zo heeft het hoofd een ander soort ondersteuning nodig dan de heup. Verder is een aantal matrassen uitgevoerd met een extra schouder- of heupzone. Dit alles zorgt voor betere ondersteuning en makkelijker draaien, wat bijdraagt aan soepele gewrichten en een goede nachtrust.

Door de verschillende zones is het niet meer nodig de matras eens in de zoveel tijd om te draaien om kuilvorming te voorkomen. Ook verticaal keren is bij de Auping matrassen overbodig: de matras is opgebouwd uit ventilerende materialen. Deze zorgen er aan de bovenkant van de matras voor dat vocht optimaal wordt opgenomen en afgevoerd. Aan de onderkant worden juist materialen gebruikt die er voor zorgen dat het vocht kan verdampen, waardoor de matras schoon, droog en fris blijft.

Fris en comfortabel
Het ideale slaapklimaat verschilt per persoon, maar een te warm of te koud bed vindt niemand prettig. De nieuwe Auping matras Vivo kan warmte absorberen of juist afgeven. De klimaatregulerende eigenschappen van de materialen zorgen ervoor dat de matras zich aanpast aan de persoon die erop ligt. Verder is bij een aantal matrassen een speciale vezel in de tijk verwerkt: de Tencel®-vezel. Dit materiaal is zacht en voelt koel aan. De ventilerende eigenschappen zorgen ervoor dat vocht snel wordt opgenomen en afgevoerd, wat bacteriën en huisstofmijt tegengaat. Het resultaat is een frisse en comfortabele matras en een aangenaam slaapklimaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist