Auping matrassen

in eerste IJshotel Benelux

Voor sommige mensen kan de slaapkamer niet koud genoeg zijn. Wie aan een openstaand slaapkamerraam niet genoeg heeft, kan de komende maanden overnachten in een echt hotel van ijs in Zwolle, het eerste IJshotel van de Benelux, dat afgelopen weekend werd geopend. Koninklijke Auping bv zorgt ervoor dat de gasten er warmpjes bij liggen, ondanks slaapkamertemperaturen van -8 graden Celsius. De kwalitatief hoogwaardige matrassen van Auping met temperatuur regulerende materialen zorgen voor een warme nachtrust. De matrassen zijn onderdeel van een compleet nieuwe lijn die vanaf januari verkrijgbaar is bij de Auping dealer.Het IJshotel bevindt zich op het terrein van het IJsbeeldenfestival op het Rodetorenplein in Zwolle, en is een initiatief van hotel Lumen, dat ook de reserveringen verzorgt. Het complex is gebouwd van sneeuw en ijs en beschikt over drie hotelkamers. De kamers en bedden zijn volledig uit ijs opgebouwd, en de matrassen zijn hierin verwerkt. Vanuit het bed hebben gasten uitzicht op de prachtige ijs- en sneeuwsculpturen van het festival, dat plaatsvindt van 3 december 2011 tot en met 29 januari 2012.

Warm ontvangst
Auping is er trots op de bedden te verzorgen voor het eerste hotel van ijs in de Benelux. "Wij vinden het een fantastisch concept en stellen graag onze matrassen ter beschikking. Deze zijn voorzien van meerdere comfortzones en zorgen voor de juiste ondersteuning en slaapcomfort," aldus Marjan Reitsma, communicatiemanager bij Auping.

Volgens Alfred Guikema, organisator van het IJsbeeldenfestival, zullen de gasten erg blij zijn met de warmte die de matrassen bieden. "Dankzij de matrassen van Auping kunnen onze gasten, ondanks de kou, rekenen op een warme ontvangst." Extra dikke slaapkleding wordt wel aangeraden.

IJsbeeldenfestival Zwolle
Het IJshotel biedt overnachtingen voor bezoekers van het IJsbeeldenfestival in Zwolle. Alle activiteiten tijdens het festival staan in het teken van winterse sferen. Het thema dit jaar is 'onder water'. Het evenement is het grootste Nederlandse indoor ijsfestival van het jaar. De beste vijftig ijskunstenaars ('ice carvers' genoemd) van de wereld zijn aanwezig om hun kunsten te vertonen. Zij maken van 250.000 kilo sneeuw en 250.000 kilo ijs prachtige ijsbeelden, die tot wel tot zes meter hoog kunnen worden. Een ijsglijbaan verhoogt de pret. Naast het paviljoen van de ijsbeelden ligt een ijsbaan van 500 m² in de Thorbeckegracht. Ook kunnen bezoekers genieten van het uitzicht in een reuzenrad. Koek en zopie kraampjes maken het wintergevoel compleet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist