Auping matrassen

als beste getest

De matras AVS Vivo Visco van Koninklijke Auping bv is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste uit de test'. Het is de tweede achtereenvolgende keer dit jaar dat een product van Auping als beste is getest door de Consumentenbond. In maart kwam de AVS Boxspring met Cresto matras van de Nederlandse beddenfabrikant als beste uit de bus. De consumentenorganisatie onderzocht ditmaal traagschuimmatrassen van twaalf fabrikanten op onder meer lichaamsondersteuning, duurzaamheid en vochttransport.

Bij de test van de Consumentenbond, die wordt gepubliceerd in het oktober-nummer van de Consumentengids, behaalde de AVS Vivo Visco van Auping met een 7,3 het hoogste eindcijfer. Auping is zeer tevreden met het resultaat. "We zijn bekend van onze brede collectie boxsprings en pocketveringmatrassen. Het is mooi om te zien dat we ook hoge ogen gooien met onze traagschuimmatrassen. De pijlers van Auping komen ook in de AVS Vivo Visco goed tot hun recht, zoals een prima ventilatie en de juiste ondersteuning, waardoor je makkelijk kunt draaien zonder wakker te worden. Dit zijn eigenschappen die je in traditionele traagschuimmatrassen vaak minder tegenkomt," zegt Marjan Reitsma, Communicatiemanager bij Auping.

Kwalificaties
Volgens de Consumentenbond biedt de traagschuimmatras van Auping voldoende lichaamsondersteuning aan zijslapers. Die kwalificatie geldt voor zowel grote, zware personen als kleine, lichte personen. Daarnaast heeft de matras een lange levensduur en is het zeer goed gesteld met de veerkracht. Ook wordt het vocht naar behoren getransporteerd en biedt de matras een juiste drukverdeling. Verder is de tijk makkelijk te reinigen, mede omdat deze afritsbaar is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist