Auping Match stedenlijn

van design tot klassiek

De nieuwe Auping Match verschijnt in een stedenlijn met drie verschillende versies, zodat je altijd een goede match kunt vinden met je persoonlijke stijl. De Match Copenhagen, de Match New York en de Match London hebben een herkenbaar ontwerp, elk met een geheel eigen uitstraling, van design tot klassiek. De nieuwe modellen zijn vanaf mei beschikbaar. De Match London is exclusief verkrijgbaar bij Auping Plaza en Auping Vision dealers.

De Auping Match heeft een duidelijk karakter dat staat voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Samen met de AVS (Actieve Ventilatie en Support) spiraalbodem en de AVS matrassen biedt het bed goede ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. De slogan ‘de Match maakt uw stijl compleet' wordt onderstreept door accessoires, zoals bijpassende ‘zwevende' nachtkastjes.

Copenhagen
De Match Copenhagen is voorzien van een aluminium omranding. De hoekstukken van de omranding en de einddelen van het strakke houten hoofdbord zijn afgewerkt in chroomkleur. Dit geeft het bed een designuitstraling. De Match Copenhagen is geïnspireerd door de gelijknamige stad. Het heeft een strakke, moderne uitstraling, zoals de ‘Zwarte Diamand', de nieuwe Koninklijke bibliotheek in Kopenhagen.

New York
Opvallend, statig en robuust als het Empire State Building: de Match New York heeft een eigentijdse uitstraling, waar klassiek en design elkaar tegemoet komen. Het bed heeft een houten omranding met afgeronde vormen. Net als bij de Match Copenhagen is de omranding afgewerkt met chroomkleurige hoekstukken. In het houten hoofdbord komen de afgeronde vormen terug. Deze is voorzien van twee kussens van Burago stof (lederlook).

London
"This is London calling..." De Match London heeft de meest klassieke uitstraling van de drie Match versies. De omranding en het hoofdbord zijn beide gestoffeerd en, met de precisie van de Big Ben, afgewerkt met dubbele doorstiknaden. Het hoofdbord is voorzien van chromen uiteinden en uitgevoerd met een gestoffeerd hoofdbordkussen. Al deze elementen zijn verkrijgbaar in Burago stof. Het volledig gestoffeerde bed, gecombineerd met fraaie doorstiknaden en hoofdbordkussen, geeft het model een rijke, klassieke uitstraling.

Zweven
Om je slaapkamerstijl compleet te maken, introduceert Auping een aantal bijbehorende accessoires, zoals een nieuw Auping Match nachtkastje. Dit zwevende nachtkastje geeft een ruimtelijk effect en is bevestigd aan het bed. Het is voorzien van één lade waarbij het houten front in alle Auping kleuren kan worden uitgevoerd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist