Auping deelt duurzame dromen

Duurzame Woonbeurs

Op 5 en 6 oktober vertelde Koninklijke Auping haar duurzame verhaal op de Duurzame Woonbeurs in Amsterdam, de eerste beurs op het gebied van interieur gericht op de 'groene' consument. Auping droomt van een circulaire wereld, waarin alles wordt hergebruikt voor de volgende generatie, en doet er dan ook alles aan om zoveel mogelijk te recyclen: van een oud matras, tot stoffen die overblijven na het stofferen van een hoofdbord en het zaagsel dat op de grond valt tijdens het zagen van een nieuw bed. Op de Duurzame Woonbeurs laat Auping zien hoe duurzaamheid en design samenkomen.

Tijdens de Duurzame Woonbeurs toont Auping de circulaire matras, ontwikkeld samen met DSM-Niaga, gemaakt van goede, gezonde materialen die na gebruik voor altijd opnieuw en op een kwalitatief hoogwaardig niveau kunnen worden gebruikt voor een nieuw matras. Verder is er aandacht voor het 'Restyle je Auronde'-concept: het iconische, houten bed met de herkenbare afgeronde hoeken is al 45 jaar op de markt en staat dus soms al meer dan dertig jaar in de slaapkamer. De basis blijft goed en om te zorgen dat het bed nog langer meegaat, biedt Auping een service om je Auronde bed een frisse look en onderhoudsbeurt te geven. Ook is op de Duurzame Woonbeurs designbed Essential te zien: het eerste Cradle to Cradle gecertificeerd bed ter wereld, maar bovendien een echte eyecatcher in de slaapkamer waarvan het ontwerp bekroond is met een Red Dot Design Award.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist