Auping Brooklyn

goede ventilatie en een eigen look

Auping introduceert de Brooklyn, een bed dat de goede ventilatie en het strakke design van een AVS spiraalbodem combineert met het comfort van een AVS boxspringmatras met topper. De Brooklyn is tot 30 april 2010 exclusief verkrijgbaar bij Auping Plaza en Auping Vision.

Open als de Brooklyn Bridge
Het bed dankt zijn naam aan de Brooklyn Bridge in New York. Net als de brug heeft het een eigentijdse uitstraling. Met name de open constructie van de brug vormde een inspiratiebron voor de ontwerpers van het bed. Hoewel de bekabeling van de Brooklyn Bridge licht oogt, biedt het voldoende draagkracht voor het wegdek.

Ook de AVS spiraalbodem van Auping heeft een open structuur. Toch biedt het bed een goede ondersteuning voor een comfortabele nachtrust. Dankzij het strakke design heeft de Brooklyn een eigen, moderne uitstraling. Eigenwijs, artistiek en modern, zoals de stad New York typeert. Door het bed naar eigen smaak aan te passen, kunnen consumenten het nog meer allure geven. Zo kunnen zij kiezen uit de stoffen Heaven, Finale en Burago voor het hoofdbord en de zijkant van de matrassen.

Slaapkwaliteit
Het Auping Actieve Ventilatie en Support (AVS) systeem, waarmee de Brooklyn standaard is uitgerust, biedt goede ondersteuning en ventilatie. Dit is belangrijk voor een goede nachtrust. "Om goed te kunnen slapen moet het lichaam de juiste temperatuur hebben," zegt Marjan Reitsma, Communicatiemanager bij Auping. "Dit gebeurt door het verlies van vocht, wat kan oplopen tot 350 cc per nacht. Het vermogen van matrassen en bodems om het vocht te verwerken, is essentieel voor een fris en hygiënisch slaapklimaat."

Diverse uitvoeringen
De Brooklyn is beschikbaar in uitvoeringen met een vlakke of met een elektrisch verstelbare spiraalbodem. Bovendien is de Brooklyn beschikbaar in twee afmetingen. De verschillende uitvoeringen zijn compleet uitgevoerd met AVS spiraalbodem, gestoffeerde boxspringmatrassen, een topper en een hoofdbord.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist