Auping Boxsprings

Tozza Lines

Slapen in modern design is binnenkort in iedere slaapkamer mogelijk. Dit najaar verrijkt Auping de Tozza boxspringcollectie met de Tozza Lines. Een boxspring met een rustgevend patroon van strakke lijnen voor de liefhebber van een strak en eigentijds interieur.Met de introductie van het model Lines is de Tozza collectie weer een boxspring rijker. De Tozza Lines is net als de Tozza Blocks en Tozza Curves verkrijgbaar in drie stijlvolle stoffen: Fonda, Piquet en Facet.

Collectie compleet
Eerder dit jaar presenteerde Auping de Tozza Blocks en Tozza Curves. De Tozza Blocks kenmerkt zich door een geblokt stikpatroon. De Tozza Curves heeft daarentegen een vloeiender verloop en een stikpatroon van ronde vormen. Nu is daar de Tozza Lines aan toegevoegd. Alle Tozza-modellen zijn verkrijgbaar in een één- en tweepersoonsvariant. Evenals de eerdere Tozza-modellen bestaat ook de Tozza Lines uit een hoofdbord, boxsprings en matrassen. De consument kan kiezen voor ongestoffeerde matrassen of gestoffeerde matrassen met toppers. Een bijpassend voetbord maakt het geheel helemaal af.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist