Auping boxsprings

nieuwste generatie Dublin

Met de wisseling van seizoenen trekt ook de Dublin een nieuw jasje aan. Met een vernieuwd hoofdborddesign, nieuwe stoffen en een uitgebreid kleurenpallet, verovert deze nieuwe generatie boxsprings ieders ´slaaphart´.Met de volgende generatie Dublin komt Auping met een nieuwe look. Zo is de moderne boxspring verkrijgbaar in de stof Wave. De stof Wave is een plat geweven stof die wel de mooie weefstructuur laat zien. Deze stof in combinatie met de stiksels geeft de Dublin een eigenwijs karakteristiek uiterlijk. Wil je je boxspring bekleden met een vertrouwde eigentijdse stof, dan kan dit met de Heaven. Deze hemelse stof is verkrijgbaar in een nieuw kleurenpalet. Ga je liever voor een robuuste uitstraling? Dan is er de stoere Burago-stof. Alle stoffen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren waardoor ze altijd feilloos aansluiten bij je persoonlijke stijl en slaapkamerinrichting.

Matras met meer comfort
De nieuwe Dublin matrassen liggen nog lekkerder dan voorheen. Zowel de Dublin als de Dublin Maximus zijn vernieuwd met een verbeterde kern van pocketvering met drie zones. Voor de matrassen van de Dublin en Dublin Maximus wordt gebruik gemaakt van een pocketvering met drie zones. Daarmee bieden ze de juiste ondersteuning voor een comfortabele nachtrust. Bij de Dublin is de matras ongestoffeerd. De Dublin Maximus is voorzien van een gestoffeerde matras en wordt bovendien met een topper geleverd. Beide matrassen zijn voorzien van dezelfde kern. Het uiterlijk van de gestoffeerde Dublin matras en topper blijft ongewijzigd.

Dubbel gestikt
Dromen op design, dat is mogelijk met de nieuwe Dublin hoofdborden. Alle Dublin-hoofdborden hebben namelijk extra allure gekregen door een dubbel stiksel in het midden van het hoofdbord. Je kan kiezen voor twee stikselvarianten: een klassiek ton-sur-ton stiksel of een strak gestikt, contrasterend stiksel. De stikselkleuren zijn per stofkleur vastgelegd voor een optimale match.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist