Auping boxsprings

Dublin Denim

Auping introduceert deze zomer een nieuwe, stoere boxspringset. De Dublin Denim is een complete boxspringcombinatie die uitgevoerd is in spijkerstof. Het bed heeft een robuuste, eigentijdse uitstraling en past helemaal in de trend van deze zomer: spijkerstof alom. De Dublin Denim is vanaf juli 2011 beschikbaar en exclusief verkrijgbaar bij Auping Plaza en Vision dealers.Deze zomer kunnen we niet om de spijkerstof heen. Variërend van een reguliere jeans, een denim jurkje of een jack, spijkerstof is helemaal terug in het straatbeeld. Met de Dublin Denim kan een ieder ook 's nachts genieten van deze spijkertrend.

Jeansstijl
Slapen in de Dublin Denim is slapen in stijl. De boxspring is volledig gestoffeerd met spijkerstof. Om de denim look compleet te maken, is het hoofdbord voorzien van dubbel stiksel aan de rand en fraaie spijkertjes in de hoeken. Net als bij spijkerbroeken ontbreekt ook het leren label niet. Voor een persoonlijk tintje is er keuze uit drie verschillende kleuren stiksels: okergeel voor een onmiskenbaar jeans uiterlijk, lichtgrijs voor een frisse, zomerse uitstraling en blauw voor een subtiele detaillering. Met de Dublin Denim sierkussens maak je de styling helemaal af. Het grote kussen van 40 x 60 cm is uitgevoerd in dezelfde jeansstijl, met stiksels in kleur naar keuze, spijkertje en het leren label.

Boxspringsets
De Dublin Denim is een tweepersoons boxspringset bestaande uit twee AVS boxsprings (vlak of verstelbaar, of gecombineerd), twee eenpersoonsmatrassen of één tweepersoonsmatras en een hoofdbord. De versie Dublin Denim Maximus heeft gestoffeerde matrassen en toppers. Het hoofdbord is standaard even breed als de boxspringcombinatie, maar voor beide combinaties kan ook worden gekozen voor een extra brede uitvoering van tien centimeter aan beide zijden.

Spijkerbed met pocketvering
De Dublin Denim heeft niet alleen een bijzondere uitstraling: het is een 'spijkerbed' dat lekker ligt. De nieuwe matras heeft namelijk een pocketvering in drie zones en biedt daarmee de juiste ondersteuning voor een comfortabele nachtrust. Het patroon van de tijk van de matras verwijst naar de spiraalbodem.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist