Auping Boxsprings

Lucce

Auping introduceert dit najaar de Auping Lucce. De nieuwste boxspring van de Nederlandse beddenfabrikant heeft een weldadige, comfortabele uitstraling en is gecreëerd door de Nederlandse interieurontwerper Jan des Bouvrie. Het fabricaat wordt eind september op de Woonbeurs in Amsterdam geïntroduceerd.Met de Auping Lucce zet Jan des Bouvrie een ontwerp neer dat de juiste tijdgeest raakt. Het nieuwe bedmodel is een weldadig comfortabele boxspring met aandacht voor detail en past qua stijl in de hedendaagse sfeervolle trend.

"Bij een bedontwerp moet je je niet alleen focussen op de buitenkant, maar ook op de binnenkant," aldus Jan des Bouvrie. "Zo is het belangrijk dat een bed niet alleen mooi, maar ook comfortabel is. Je moet je er lekker in voelen. De samenwerking met Auping was dan ook evident aangezien dit Nederlandse bedrijf garant staat voor meer dan 120 jaar kennis op slaapgebied."

De Auping Lucce is een opvallend bedmodel van hoogwaardige kwaliteit en comfort. De nieuwe nachtrustcreatie biedt goede ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Mede dankzij de open structuur van de spiraalbodem die in de boxspring is verwerkt, heeft de Lucce goede ventilerende eigenschappen. Daarbij maakt de boxspringset Lucce Grande, met een hoofdbord van maar liefst 280 cm breed en 140 cm hoog, een echt statement in de slaapkamer. Naast de imposante verschijning is er ook keuze uit de boxspringset Lucce Alto. Dit bedmodel heeft dankzij de horizontale stikpatronen een wat speelser karakter. Om de slaapkamer compleet te maken biedt Auping een bijpassende hocker, die in dezelfde stof wordt uitgevoerd.

Loungen in stijl
Fluffy, volumineus en heerlijk zacht zijn kenmerken van het nieuwe bedmodel. De Auping Lucce staat niet alleen garant voor fris en comfortabel slapen, maar leent zich ook om lekker te loungen. Zo zal een ‘power nap' op deze creatie zeker zijn vruchten afwerpen vanwege de matras en het ruime oppervlak (160/180x200/210/220 cm).

Naast deze praktische elementen zorgen het hoofdbord, de gestoffeerde matras en de boxspring voor een nonchalante en stijlvolle uitstraling. De items zijn losjes gestoffeerd en presenteren daarmee een optimaal loungegevoel. Dit wordt nog eens onderstreept door de robuuste, maar vooral frisse linnenstof River. De Auping Lucce is exclusief verkrijgbaar in deze stof, die beschikbaar is in diverse kleuren.

Oog voor detail
Het oog wil ook wat. Daarom is de Auping Lucce onder andere met veel aandacht en detail voorzien van stiknaden, wat zorgt voor een bijzonder elegant effect. Bovendien biedt het Auping Lucce assortiment keuze uit diverse verstelmogelijkheden, matrastypen en hoofdborden. Er kan worden gekozen uit zowel gestoffeerde als niet-gestoffeerde matrassen. De matrassen zijn daarbij beschikbaar in de verschillende comfort-typen Inizio, Cresto en Vivo. Dat de Auping Lucce ook praktisch en hygiënisch in gebruik is, is onder andere af te leiden aan de hoezen van het hoofdbord. Deze zijn afneembaar en chemisch te reinigen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist