Auping Boxsprings

De nieuwe Kiruna


Kiruna is slapen in stijl. Ervaar de weldadige wereld van de luxe Auping Kiruna, die zich met haar warme uitstraling en hoge kwaliteit onderscheid van andere bedden. Luxe en comfort zijn de uitgang-punten, gebaseerd op de kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken die Auping al 120 jaar heeft.

 

 

Auping heeft vier typen Kiruna’s samengesteld, voor elke smaak één, van een luxe tot een moderne uitstraling, de Kiruna Sami, Sami DeLuxe, Unik en Unik DeLuxe. Alle vier bestaande uit een boxspring, matras en topper.

 

Topcomfort

Met de Kiruna geeft Auping een nieuwe dimensie aan de term individueel slaapcomfort. De vier modellen kunnen helemaal naar eigen wens samen worden gesteld. Klassiek of modern. Verstelbaar of niet verstelbaar. Met of zonder verhogingspoten. De verstelbare variant kan zelfs worden voorzien van mooie houten voetborden. Voor ieder model heeft Auping een mooie bijpassende stof uitgezocht, die verkrijgbaar is in zes verschillende kleuren. Dit alles maakt de Kiruna een bed dat zich in ieder type slaapkamer thuis voelt. Dat noemt Auping topcomfort.

 

 

Uniek lichaam vraagt om unieke matras

De gekozen Kiruna zal uniek zijn, zoals ieder lichaam uniek is. Met de matrassen van de Kiruna Unik DeLuxe en Sami DeLuxe wordt deze vraag beantwoord. Ze zijn namelijk voorzien van een unieke combinatie van ton- en cilindervormige veren. De veren zijn per zone zo gepositioneerd dat er een stabiele ondersteuning wordt geboden in de onderrug. Dit zorgt ervoor dat het lichaam perfect wordt ondersteund en tot rust kan komen gedurende de nacht. Het comfort wordt compleet met één van de vier verschillende toppers: latex, visco-elastisch schuim, Talalay® latex of Talalay® latex met paardenhaar.

 

Librije’s hotel heeft primeur

Het pas geopende vijfsterren Librije’s Hotel van topkok Jonnie Boer in Zwolle, heeft haar suites als eerste hotel voorzien van deze gloednieuwe Kiruna modellen.

Kijk voor meer informatie op: www.auping.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist