Auping boxspring

Tozza

Met de start van 2011 introduceert Auping de boxspringset Tozza. De Tozza heeft een volle en rijke uitstraling en een kenmerkend stikpatroon. De Tozza-serie is gemakkelijk te combineren met het volledige assortiment AVS boxsprings en AVS boxspringmatrassen van Auping.De Tozza boxspringset is zowel verkrijgbaar in een één- als tweepersoonsuitvoering. De boxspringset bestaat uit een hoofdbord, boxsprings en matrassen. Er kan worden gekozen voor ongestoffeerde matrassen of gestoffeerde matrassen met toppers. Daarbij kan de consument kiezen voor bijpassende voetborden. De hoofdborden zijn in twee hoogtes en twee breedtes verkrijgbaar. Consumenten kunnen daardoor kiezen uit een hoofdbord met dezelfde breedte als de boxspring of een hoofdbord met een oversteek aan beide zijdes.

Tozza Blocks en Tozza Curves
Auping introduceert de Tozza in verschillende uitvoeringen. De Tozza Blocks is met zijn strak gestikte lijnen een robuust vormgegeven bed. De blokken in het stikpatroon geven het bed ook nog eens een klassiek uiterlijk met een vleugje design. Voor wie de voorkeur geeft aan ronde vormen is de Tozza Curves een uitkomst. Dit bedmodel heeft een stikpatroon met natuurlijke vormen en bogen die zorgen voor een zachte en warme uitstraling. De Tozza Curves past dan ook in iedere sfeervol aangeklede slaapkamer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist