Auping bedden

opnieuw meest betrouwbare beddenmerk

Koninklijke Auping bv is voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot het meest betrouwbare beddenmerk van Nederland. Dat blijkt uit het Readers Digest Lezersonderzoek ‘Trusted Brands 2012’. Aan het onderzoek deden meer dan tweeduizend Nederlandse consumenten mee.

Meer dan een op de drie (37%) Nederlandse consumenten noemt Auping als meest betrouwbaar. Daarmee neemt de fabrikant uit Deventer een ruime voorsprong op de nummers twee en drie, respectievelijk Beter Bed (16,1%) en Ikea (9,6%). In de beoordeling is onder meer gelet op de kwaliteit, de prijs/kwaliteitverhouding en de mate waarin het merk weet wat de behoefte van de consument is. Auping scoorde op deze ‘vertrouwensfactoren’ als beste van de beddenmerken.

De uitverkiezing tot meest betrouwbare beddenmerk staat niet op zichzelf: recentelijk nog kregen de matrassen en het Essential bed van Auping het Cradle to Cradle zilvercertificaat. De Essential ontving ook de red dot award.

Nederlandse kwaliteit
Auping is in 1888 opgericht in Deventer door Johannes Auping. Het zelfstandige bedrijf maakt voor de productie van bedden nog steeds gebruik van Nederlandse fabrieken. “Wij zijn er trots op dat consumenten Auping herkennen als een merk dat constante, Nederlandse kwaliteit biedt tegen een goede prijs en luistert naar de wensen van de klant,” zegt Marjan Reitsma, Communicatiemanager bij Auping. “Het feit dat we het Koninklijk predicaat mogen dragen, bewijst dat we dit vertrouwen waard zijn.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist