Auping Bedden

Essential

De essentie van een bed? Volgens Koninklijke Auping bv is dat geborgenheid geven, comfort bieden en zorgen dat je uitgerust wakker wordt. Maar ook het gevoel van luxe en design, als middelpunt van je slaapkamerinterieur. De beddenfabrikant uit Deventer slaat een nieuwe weg in met de introductie van een designbed tegen een aantrekkelijke prijs. Een echte Auping komt daarmee ook voor een jongere doelgroep binnen handbereik. De Auping ‘Essential’ is een design statement dat de essentie van slapen belichaamt en een must-have in de slaapkamer is.

Het ontwerp van de Essential komt van het Duitse designbureau Köhler Wilms. Het tijdloze ontwerp is geïnspireerd op de jongere generatie. Met de introductie van dit comfortabele en stijlvolle model gaat de Nederlandse beddenfabrikant terug naar de basis van het slapen. Het licht gebogen hoofdbord zorgt voor een geborgen gevoel. Het natuurlijke model en de heldere, frisse kleuren maken dat het bed in elke slaapkamer past. Over de prijs hoef je niet wakker te liggen: een 2-persoonsbed inclusief matrassen is al beschikbaar vanaf € 1.750,-. Auping biedt voor het eerst de mogelijkheid tot voorschrijving op het bed, dat vanaf begin april in de winkels staat.

Tijdloos model; trendy kleuren van nu: Yellow en Skin
Alle essentiële waarden van slapen komen samen in het nieuwe bedmodel van Auping. Het model oogt slank door zijn ranke belijning en taps toelopende poten. De omranding van het bed is gemaakt van licht aluminium en voor het hoofdbord is een combinatie van hout en kunststof gebruikt. Het licht gebogen hoofdbord omsluiert je als het ware als je slaapt. Hierdoor geeft het een gevoel van geborgenheid en rust in de slaapkamer. De drie stijlvolle basiskleuren passen in vrijwel elke slaapkamer en bij elke tijdsgeest: Pure White, Night Blue en Carbon Black.

Voor wie een fashionstatement wil maken, is de Essential verkrijgbaar in de modieuze kleuren Yellow en Skin. Met Yellow maak je je bed het stralende middelpunt van de slaapkamer en ben je helemaal ingericht op de zomer. Hou je van een wat zachter tintje en wil je de bloesem in huis halen, dan is Skin iets voor jou.

De kwalitatieve materialen, goede ventilatie van de matras en de juiste ondersteuning maken de Essential niet alleen een mooi bed; je haalt ook de kwaliteit van een Auping bed in huis. Een bijbehorend bedtafeltje maakt het design compleet. Niet alleen mooi voor het aanzicht, maar ook functioneel.

Duits topdesign en exclusieve styling
De Essential is ontworpen door het Duitse designbureau Köhler Wilms. Sinds 1996 ontwerpt het duo woon- en lifestyleproducten voor nationale en internationale opdrachtgevers. De ontwerpen van het Duitse designbureau kenmerken zich door de combinatie van verschillende materialen, creatieve vormen en functionaliteit. Het Berlijnse ontwerpduo heeft voor de Essential de juiste balans tussen volume en lichtheid weten te vinden.

Het kenmerkende design wordt onderstreept in de bijzondere fotografie van het nieuwe bedmodel, waarin het bed wordt omgeven door hoogwaardige attributen die exclusief in hun soort en design zijn. Het concept en de styling van de campagne zijn ontwikkeld door stylingdirector Tatjana Quax en artdirector Ben Lambers van het gerenommeerde bureau Studio Aandacht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist