Auping bedden

topschaatsers slapen er op

Schaatsers van de Kia Speed Skating Academy in Inzell kunnen vanaf maart 2011 uitrusten op een Auping bed. De Nederlandse beddenfabrikant is ambassadeur van de nieuwe trainingsfaciliteit en accommodatie voor topsporters in Inzell en stimuleert zo de ontwikkeling van de internationale schaatssport.De Kia Speed Skating Academy biedt schaatstalent uit minder welvarende landen de mogelijkheid te presteren op topniveau, zoals het WK afstanden dat 10 tot 14 maart in Inzell wordt gehouden. Schaatsers uit landen als Roemenië, Hongarije en Oekraïne kunnen er binnenkort trainingen volgen en overnachten in het 'Auping stiltegebied'. De Kia Speed Skating Academy brengt schaatsers alle aspecten bij van het leven als topsporter.

Betere prestatie
De Nederlandse beddenfabrikant levert op verzoek van initiatiefnemer Marnix Wieberdink de 62 matrassen en spiraalbodems voor de slaapvertrekken van het sporthotel, dat kosteloos onderdak biedt aan de schaatsers.

"De Tour win je in bed", zei Joop Zoetemelk. En hij heeft gelijk: "voor een topsporter is het van belang op de juiste momenten goed uit te rusten," zegt Marjan Reitsma, Communicatiemanager bij Auping. "Op de toegangsdeuren naar de stiltegebieden staat heel toepasselijk Quality beds for better performance. Het Auping stiltegebied zorgt er mede voor dat de sporters een zo goed mogelijke prestatie kunnen leveren. Een bed dat goede ondersteuning, ventilatie en drukverlaging biedt, is belangrijk voor een gezond, vitaal en uitgerust lichaam. Wij zijn er trots op dat we door het sporthotel zijn gevraagd en hiermee de internationale schaatssport kunnen stimuleren."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist