Auping bedden

nieuw houtkleurenassortiment

‘Donker walnoot', ‘opaal blank' of ‘cappuccino'. Beddenfabrikant Auping wijzigt per september 2010 een aantal van zijn houtkleuren. Zo is het mogelijk om door middel van de kleur van de houten bedomranding en/of hoofdborden, de slaapkamer te laten aansluiten bij de laatste modetrends. De kleuren kunnen worden toegepast op alle houten bedden en accessoires.Volledig nieuw in de collectie is de vollakkleur ‘cappuccino'. De schijnbaar tijdloze kleuren: ‘walnoot' en ‘opaal' zijn aangepast aan het huidige kleurenbeeld. Zo is de nieuwe walnoot donkerder geworden dan de klassieke variant en is de kleur ‘opaal blank' een mattere, helderdere uitvoering van de opaal zoals deze in de collectie zat. De kleur ‘zwart' is als beits toegevoegd. Per september is de kleur ‘taupe' uit de collectie genomen.

Rust en ruimte
"Kleuren hebben veel invloed op je stemming," zegt Marjan Reitsma, communicatiemanager bij Auping. "De kleuren in je slaapkamer bepalen voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Daarbij heeft iedereen zijn eigen smaak, maar voor een ieder geldt: zorg dat je slaapkamer rust en ruimte uitstraalt. Dat bevordert de nachtrust."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist