Auping bedden

slapen tussen de apen

Slapen tussen de luiaards, leeuwen of leguanen. Dierenvrienden die deze zomer een bezoek brengen aan Artis, kunnen hun droom verwezenlijken. Tijdens de ZOOmeravonden die de Amsterdamse dierentuin organiseert, maken bezoekers kans op een overnachting in een Auping Auronde op hun favoriete plek in Artis.Gedurende de maanden juni, juli en augustus is Artis elke zaterdagavond geopend tot zonsondergang. Voor sommige bezoekers wordt de nacht wel heel speciaal: wie zich aanmeldt op de website van Artis, maakt kans op een overnachting in een Auping bed op een locatie naar keuze in de dierentuin. Voorafgaand aan de bijzondere overnachting geven de verzorgers van Artis uitleg over de slaapgewoonten van de dieren. In een donkere dierentuin zien de bezoekers hoe de dieren zich voorbereiden op de nacht, voordat zij zelf in bed stappen. "De rode vari's hebben de Auronde alvast getest," zegt Marjan Reitsma, communicatiemanager bij Auping. "Deze apen maakten dankbaar gebruik van de veerkracht van het bed."

Luiaards
Auping levert naast deze actie ook op toepasselijke wijze een bijdrage aan de activiteiten van Artis. Gedurende een jaar adopteert de Nederlandse beddenfabrikant de luiaards van het dierenpark. "Met de adoptie van de luiaards ondersteunen we de natuur- en milieueducatie, internationale fok- en herintroductieprogramma's en het natuurbehoud waar Artis zich voor inzet," zegt Reitsma. "Bovendien passen luiaards met hun gedrag uitstekend bij onze producten. Daarnaast bestaat Artis net als Auping al meer dan 120 jaar en als Nederlands bedrijf voelen we ons betrokken bij Neerlands oudste dierenpark."

Schaapjes tellen
Ook voor wie liever thuis schaapjes telt, heeft Auping een aantrekkelijke actie. Deelnemers van de ‘Slapen in Artis'-actie krijgen namelijk op vertoon van de actiepagina, 25 procent gratis aan bedtextiel over het totale orderbedrag bij aankoop van een nieuw Auping bed. Deze actie is van 19 juni tot en met 31 augustus 2010 geldig bij de Auping Plaza's in Amsterdam Centrum aan de Rozengracht en Amsterdam Buitenveldert, en de Auping Vision Store in Amsterdam Zeeburg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist