Auping bedden

Essential wint internationale designprijs

De Essential van Koninklijke Auping heeft de Index Product Design Award gewonnen. De Product Design Awards worden jaarlijks uitgereikt op de Index International Design beurs in Dubai, de belangrijkste interieurbeurs van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De Essential is tot winnaar uitgeroepen in de categorie Best Furniture. Het Auping bedmodel Royal gooide ook hoge ogen en behaalde de top vijf in dezelfde categorie. De beddenfabrikant uit Deventer zet zichzelf daarmee in een keer op de kaart in de Verenigde Arabische Emiraten, de omliggende golfstaten en Noord-Afrika.

De jury van de Product Design Awards roemde het ontwerp van de Essential om zijn innovativiteit, ergonomie, functionaliteit en duurzame uitvoering. De Essential is het eerste bed ter wereld met een Cradle to Cradle Silver certificaat, dat garandeert dat het bed voor meer dan 50% bestaat uit hergebruikte materialen of materialen die recyclebaar zijn. Het opvallende bedmodel van Auping is ontworpen door het Berlijnse ontwerpduo Köhler Wilms en is al meerdere keren in de prijzen gevallen. Zo ontving de Essential eerder de prestigieuze iF Product Design Award, Red Dot Design Award en een Goed Industrieel Ontwerp Erkenning (GIO).

Internationale allure
Frederik-Jan Bos, exportmanager bij Koninklijke Auping, is trots op de award: “We zijn erg blij dat we met twee Auping bedmodellen genomineerd zijn voor de design award, waarbij de jury uiteindelijk de Auping Essential tot winnaar heeft uitgeroepen. Auping ziet het Midden-Oosten als een zeer interessante groeimarkt. Sinds kort leveren we bedden via onze partner Prime Selected Products in de Verenigde Arabische Emiraten en de omliggende landen. Onze beursdeelname op de Index International Design beurs in Dubai is dan ook een logische stap.”

Auping is op de interieurbeurs vertegenwoordigd door partner Prime Selected Products (PSP), die met een aantal toonaangevende bedmodellen van Auping op de beurs staat. PSP-eigenaar Salim Azzi heeft ook gezorgd voor deelname van de Auping Essential en Royal aan de Product Design Awards. Hij schreef beide bedmodellen in. De jury van de Product Design Awards bestond dit jaar uit Nadine Bitar (Director Placemaking), Annamaria Lambri (Interior Design Professor American University Dubai) en Rob Canning (Retail Area Manager Four Frontiers).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist