Auping bedden

opnieuw meest betrouwbare beddenmerk

Koninklijke Auping bv is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot het meest betrouwbare beddenmerk van Nederland. Dat blijkt uit het Readers Digest Lezersonderzoek ‘Trusted Brands 2010'. In totaal hebben 32.163 respondenten uit zestien Europese landen meegewerkt aan het onderzoek, waaronder 2.106 Nederlandse respondenten.


Auping heeft met bijna 35,5% een ruime voorsprong op de nummers twee en drie, respectievelijk Beter Bed (20,3%) en Ikea (6,3%). In de beoordeling is ondermeer gelet op de kwaliteit, de prijs/kwaliteitverhouding en de mate waarin het merk weet wat de behoefte van de consument is. Auping scoorde op al deze ‘vertrouwensfactoren' als beste van de beddenmerken.

Nederlandse kwaliteit
Auping is in 1888 opgericht in Deventer door Johannes Auping. Het zelfstandige Nederlandse bedrijf maakt voor de productie van bedden nog steeds gebruik van zijn vier Nederlandse fabrieken. "Consumenten hebben juist in economisch mindere tijden behoefte aan betrouwbare merken," zegt Marjan Reitsma, communicatiemanager bij Auping. "Wij zijn blij dat ze Auping herkennen als een merk dat constante, Nederlandse kwaliteit biedt tegen een goede prijs en luistert naar de wensen van de klant. Het feit dat we ook nog het Koninklijk predikaat mogen dragen, geeft de consument natuurlijk nog extra vertrouwen."

Over het onderzoek
Het onderzoek ‘Trusted Brands 2010' is de tiende editie van het lezersonderzoek van Readers Digest. Het onderzoek geeft een beeld van het consumentenvertrouwen in merken, verdeeld over twintig categorieën zoals ‘auto', ‘bank' en ‘wasmiddel'. In Nederland zijn hier achttien lokale categorieën aan toegevoegd, waaronder de categorie ‘bed'.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist