Auping bedden

Essential Rusty Red

Koninklijke Auping introduceert met de Essential Rusty Red een designstatement op slaapgebied. Deze nieuwe kleur van de Essential is geïnspireerd door de natuur en ruwe materialen als metaal, roest en steen. Duurzaamheid en design komen samen in het eigentijdse bed. De Essential Rusty Red is daarmee een must-have in de slaapkamer.

Stoer, rauw en terug naar de natuur: dat zijn de kenmerken van deze opvallende slaapkamerverschijning. De Auping Essential belichaamt de essentie van slapen. Het bed beschikt over alle basis ingrediënten voor een optimale nachtrust, wat zorgt voor een energieke dag. Het eigentijdse designbed oogt slank door zijn ranke belijning en taps toelopende poten. Het licht gebogen hoofdbord zorgt daarnaast voor een geborgen gevoel.

Vijf kleuren voor elk interieur
Het kleurenpalet van de Essential bestaat uit vijf kleuren. De stijlvolle kleuren Pure White, Carbon Black en Night Blue passen bij vrijwel elk slaapkamerinterieur. Liefhebbers van een spannend interieur, kunnen kiezen voor de nieuwe kleur Rusty Red. Voor een meer neutrale lentelook is de kleur Skin geschikt.

Veelzijdig designbed
De Essential is een veelzijdig bed dat door verschillende toepassingen compleet naar eigen stijl is aan te passen. De grote variatie in kleuren, afmetingen en verstelbaarheid, en accessoires als het hoofdbord en bedtafeltjes maken dat ieders persoonlijke essentiële waarden van slapen in dit bed samenkomen. De Essential is ontworpen door het Duitse designbureau Köhler Wilms. Het bed is internationaal onderscheiden met de prestigieuze iF Product Design Award en een Red Dot Design Award.

Slapen op de Essential kan bovendien met een gerust hart. De Essential is het eerste bed dat volgens het Cradle to Cradle principe is geproduceerd en is bekroond met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit houdt in dat het bed voor meer dan 50% bestaat uit hergebruikte materialen of materialen die recyclebaar zijn. De Essential is verkrijgbaar in een 1-persoons- en 2-persoonsuitvoering.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist