Auping bedden

verlengt samenwerking met Ranomi Kromowidjojo

Goed slapen is cruciaal voor een topsporter. Ook de komende vier jaar is Ranomi Kromowidjojo verzekerd van een goede nachtrust. De zwemkampioene verlengde onlangs haar samenwerking met de Nederlandse beddenfabrikant Koninklijke Auping bv.

Ze slaapt al jaren thuis op een Auping bed, maar nu heeft Kromowidjojo overal ter wereld waar ze wedstrijden zwemt of traint haar eigen Auping matras. De beddenfabrikant maakte speciaal voor de meervoudig wereld- en olympisch kampioene een persoonlijk hoogwaardig Auping matras, die ze overal mee naartoe kan nemen. Zo kan Kromowidjojo ook op het komende WK van 19 juli tot 4 augustus in Barcelona uitgerust en topfit uit de startblokken schieten.

Auping ondersteunt Kromowidjojo sinds begin 2011.
Een jaar later wist ze in Londen geschiedenis te schrijven door twee gouden en een zilveren medaille te winnen. “Ranomi heeft hiermee een geweldige prestatie neergezet. We zijn trots en verheugd dat ze opnieuw een langdurige samenwerking met ons aangaat,” zegt Aart Roos, Algemeen Directeur van Auping. “Ranomi past goed bij ons merk, ze is de verpersoonlijking van waar wij voor willen staan: Nederlandse vakmanschap en topkwaliteit.” Auping ondersteunt de zwemster de komende vier jaar in de aanloop naar de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Taperen
Om optimaal te presteren heeft de zwemkampioene een vast onderdeel in haar training: taperen. “Het is belangrijk om na een intensieve training tot rust komen en je helemaal te ontspannen,” zegt Kromowidjojo. “Om een topprestatie neer te zetten, moet je fit en uitgerust zijn, en dat laatste is voor mij ontzettend belangrijk. Auping is daarom een logische keuze. Het is een Nederlands kwaliteitsmerk dat hoge eisen aan zichzelf stelt en dat past goed bij mij.”

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist